Background Masky Left Background Masky Right

Big carnaval

We ontkomen er niet aan en dat betekent dus, dat er om legitimatie gevraagd kan worden. Neem dus een geldige legitimatie mee! Voorts kan men er tot 24.00 uur wel in, maar niet uit. Het heen en weer geloop naar buiten is nergens voor nodig. Het feest is binnen!

En dat feest wordt gemaakt door Paradise, de topband van boven de rivieren. Dus net zo bekend als Het Masker! Dat dit een goed huwelijk is, zullen we deze avond bewijzen. Het wordt groot feest met een prima sfeer. En natuurlijk de grootste artiest van Nederland die het dak er af zal blazen!

De voorverkoop van de voordelige toegangskaarten is op zaterdag 11, 18 en 22 februari. Alle verkoopmomenten zijn tussen 19.00 en 20.00 uur bij Partycentrum De Witte Valk. Deze zaterdagkaarten zijn voor na 21.30 uur.

Mocht uw legitimatie niet kloppen en men heeft wel een kaart gekocht, dan is dat jammer. De kaarten kosten 10 euro per stuk in de voorverkoop en vanaf 23 februari aan de deur 12 euro. Aan de kassa zijn nog volop kaarten te verkrijgen, maar… vol = vol!

18 jaar en ouder, legitimatie verplicht

Aanvang: Het voorcafé is open vanaf 21.30 en de Leuttempel om ca. 22.15 uur

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Prinsbekendmaking 2.0

Prinsbekendmaking 2.0

Wie wordt de volgende ereburger van Zwaag?

11 nov Lees verder
MultiMediale Maskerquiz

MultiMediale Maskerquiz

De aftrap van het Carnavalsbouwseizoen, mooi zitten en dom kijken en vooral heel veel lachen.

23 dec Lees verder