Background Masky Left Background Masky Right

Dikke Dolle Dinsdag

Vijf dagen carnaval zijn bijna voorbij en de tijd is omgevlogen. Zo stond Prins Okkie d’n Eurste nog vrolijk met zijn Pikachu armpjes te wapperen op de Elfde van de Elfde en op Dikke Dolle Dinsdag wordt hij weer gewoon Jos Brandhoff. Prins Okkie heeft er volop van genoten, net als zijn Prinses Sylvia en de Hofdames Ronny en Elise! En dat zullen ze deze feestavond opnieuw gaan doen.

Om deze Dinsdag Dik en Dol af te sluiten, zette vorig jaar Ronnie Ruysdael de Leuttempel helemaal op zijn kop en nam iedereen mee op het gebied van FEEST! . Entertainment van de bovenste plank, waarbij de trommelvliezen knapten van vreugde. Dit jaar komt onze Amsterdamse grote vriend Peter Beense de zaal weer opwarmen. En warm dat wordt het zeker, de nodige handdoeken zullen er weer aan te pas komen. Dat wordt op en top gezelligheid van een hoog niveau! Heerlijk meedeinen en mee blèren, met de handjes hoog in de lucht.

Wie we ook niet willen missen, dat zijn de mannen van onze topband Paradise, want zij zijn toch een lust voor het oor. Een muzikale omlijsting, waarvoor een driewerf Alaaf, meer dan op zijn plaats is… Alaaf!… Alaaf!… Alaaf! Laat je lekker gaan deze Dikke Dolle Dinsdag. Proost!

U bent gewaarschuwd en als u niet komt mist u echt wat. 

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Prinsbekendmaking 2.0

Prinsbekendmaking 2.0

Wie wordt de volgende ereburger van Zwaag?

11 nov Lees verder
MultiMediale Maskerquiz

MultiMediale Maskerquiz

De aftrap van het Carnavalsbouwseizoen, mooi zitten en dom kijken en vooral heel veel lachen.

23 dec Lees verder