Background Masky Left Background Masky Right
6 februari 2018

Heeft u Het Masker al gespot?

Je kunt niet meer in de auto of op de fiets stappen zonder iets van Het Masker tegen te komen. Want naast onze schitterende poort en aankondigingsborden en -spandoeken rijden er ook weer lijnbussen rond met een mooie sticker achterop. De promotie van ons Carnavalsweekend gaat dus ver voorbij de Zwaagse grens. Met medewerking van OV Media, HydroWest en RadioNL staan de stickers er weer mooi op!

Over RadioNL gesproken, heeft u onze commercial al gehoord? Dagelijks komt deze langs op RadioNL waarbij de Grote Zwaagse Carnavalsoptocht volop gepromoot wordt. Met de muziek van Kevin Bakker op de achtergrond. Het is een feestje als deze langs komt op de radio!

Ook de Cityboards zijn weer voorzien van een mooie print. Hier hebben HydroWest en RadioNL ook hun steentje aan bij gedragen. Schitterende prints om iedereen te laten zien dat je voor de mooiste Carnavalsoptocht in Zwaag moet zijn. Prins CoBra en zijn Hofdames hebben hem ook goedgekeurd en zijn trots op alle aandacht die ons Carnaval krijgt. Hulde aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt!

 

 

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Promotieteam, Masky en Kweekvijver

Promotieteam, Masky en Kweekvijver

Enthousiaste vrijwilligers!

9 mrt Lees verder
Het Masker

De Prinsenwagen van Het Masker doet niet onder aan de overige wagens

Groot, groter, groots.

9 mrt Lees verder