Background Masky Left Background Masky Right

Rondgang

Op zaterdag 18 januari 2020 is het weer zover, Het Masker komt langs met het vuistdikke full colour glossy Maskermagazine. Zorgt dat u thuis bent.

En daarbij komen wij als vereniging langs voor uw gulle gaven ten behoefte van de kindermiddag. 

Omdat ons verspreidingsgebied met alle nieuwe wijken in Zwaag, maar ook Zwaagdijk, met een derde is uitgebreid, hopen wij echt dat u ons gul doneert, want de kosten zijn voor onze club aanzienlijk gestegen.

Heeft u een NEE sticker voor huis aan huis bladen en u bent niet thuis dan ontvangt u dus geen Maskermagazine. Plak dan een JA sticker voor het Maskermagazine op uw deur. Deze is aan eind van dit jaar te halen bij de fietsenzaak tegenover Deen aan de Dorpsstraat in Zwaag. Of u print een grote Ja Maskermagazine uit en plak deze op uw voorraam.

 Klik hier om deze uit te printen .

Mocht u, om welke reden dan ook, geen Maskermagazine hebben ontvangen dan kunt u deze ophalen bij C. Deun en zn. waar een collectebus staat voor uw gulle donatie!

Dankzij uw giften krijgen de kinderen een onvergetelijk gratis carnavalsmiddag aangeboden met een optocht die door gigantisch veel bezoekers wordt bezocht!

Geef Gul !

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Voorverkoop Entreekaarten

Voorverkoop Entreekaarten

Koop voordelig je toegangskaarten voor het Zwaagse Carnaval, speciaal prijzen voor de early birds!

8 feb Lees verder
Stichting B&O Carnaval Foam Workshop

Stichting B&O Carnaval Foam Workshop

Stichting B&O organiseert dit jaar een heuze Carnaval Foam Workshop in De Kreek!

8 feb Lees verder