Background Masky Left Background Masky Right
Programma overzicht 4 maart Volgende

Swaeghs Zottenbal met La Stampa!

Alle spieren kunnen los! De optochtdeelnemers gaan, na het ontwakingsproces, ’s middags naar hun krokettenschuren en frikandellenpaleizen om de boel alvast een beetje op te ruimen en een toost te doen op de mooie dag die ze beleefd hebben. Ze krijgen daar al lallend waarachtig geweldige ideeën voor het Swaeghse Zottenbal. Snel wordt er iets in elkaar geknutseld met een hoog gein gehalte. Waar halen ze de energie vandaan!

Maar er zijn ook vaste maandagavondgangers die HUN avond “zeer serieus” benaderen en al weken in touw zijn, om de Prins, Het Masker, de buren en vooral hun zelf te verrassen. Prachtig dat iedereen hier zoveel lol en tijd in steekt! Alaaf voor al deze gemaskerde feestneuzen!

Na het demasqué loopt feestend Zwaag in de muzikale val van een fantastische top band! De leuttempel huppelt en deint van links naar rechts. We genieten van elkaar, maar ook van de live muziek!

Over entertainers gesproken, ons Prinselijk trio kan er ook wat van, dus houd ze goed in de gaten. Als je dat ziet, ga je vanzelf gezellig mee doen. Zo aanstekelijk is het.

Kaarten zijn alleen aan de deur te koop voor maar € 7,- per stuk.

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Prinsbekendmaking

Prinsbekendmaking

Wie wordt de volgende ereburger van Zwaag?

9 nov Lees verder
Optocht deelnemers bijeenkomst

Optochtdeelnemers bijeenkomst

Het Masker praat graag samen met zijn deelnemers over het wel en wee van de Grote Zwaagse Carnavalsoptocht

15 nov Lees verder