Background Masky Left Background Masky Right

Tieneravond

DE VOUTE PARTIE GAAT VERDER!
Op zaterdag 2 maart start om 20.00 uur het Zwaagse tienercarnaval in De Leuttempel. Dit is voor de jeugd van groep 8 en het voortgezet onderwijs tot en met 17 jaar. Van 20.00 uur tot 22.00 uur gaan we alcoholvrij uit ons dak!

Omdat het bij de Prinsbekendmaking een groot succes was, trekken wij de Voute Partie door naar de tieneravond. Wij hebben DJENO, alias Jeno Bot, weten te strikken om achter de draaitafel plaats te nemen en de muziek te voorzien van bewegende beelden. Hij zal jullie trakteren op een “magisch” feest en zal de zaal laten trillen van plezier.

MIND BLOWING ACT VAN RICH MAGIC!
Prins PatríQ met Hofdames Amber & Ellis zijn er uiteraard ook bij. Zij gaan voorop in de strijd en ze laten zien dat ze nog heel soepel in de heupen zijn. Ook de Raad van Elf zal zijn beste beentje voorzetten om het feest tot hogere sferen te brengen.

Naast de feest DJ hebben wij nog een andere gave act geregeld. RICH MAGIC gaat jullie versteld laten staan van zijn kunsten. Het beloofd Mind Blowing te worden!

Kom allemaal zo fout mogelijk gekleed. Hoe fouter, hoe beter zullen we maar zeggen!!!

VOORVERKOOP KAARTEN!
De voorverkoop van de voordelige entreekaarten is op zaterdag 23 februari van 19.30 tot 20.30 uur en op woensdag 27 februari van 19.00 tot 20.00 uur. De voor- verkoop is altijd in café De Witte Valk. De kaarten kosten in de voorverkoop € 5. Daarvoor krijg je de entree, 2 consumpties (fris dus!) en garderobe. Ook aan de deur kun je nog kaarten kopen, maar dan kosten ze 7 euro! Uit voor 5 euro, dat kan alleen met het Zwaagse Carnaval!

Prins PatríQ en zijn Hofdames Amber en Ellis rekenen op jullie!

Tot zaterdag 2 maart 20.00 uur, zaal open om 19.55 uur!

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Carnaval Zaalvoetbaltoernooi

Carnaval Zaalvoetbaltoernooi

Carnaval Zaalvoetbaltoernooi 2019

31 mei Lees verder
Optochtdata t/m 2022

Carnavalsweekenden t/m 2029

De Carnavalsweekenden voor de komende jaren.

23 feb Lees verder