Voor degene die onder een steen hebben geleefd en nog nooit van een crompouce hebben gehoord, even een korte uitleg; een crompouce is een kruising tussen een croissant en een tompouce waarbij de croissant wordt opengesneden, gevuld met banketbakkersroom en voorzien van een laagje roze glazuur.
Deze lekkernij was eind vorig jaar een rage op TikTok en de kranten en nieuwsprogramma’s stonden er vol van.
De Fruitellas speelde handig in op deze hype en brachten al dansend de crompouce en de tompouce naar Zwaag tijdens de optocht. Het zag er heerlijk uit maar toch nog even de vraag: hoe eet jij je tompouce? Splitten, prikken, likken of kantelen?
De elfde prijs bij de loopgroepen betekend tevens de Ereleden-prijs en zo gingen de dames van De Fruitellas met een beker naar huis.
9 maart Halfvasten met live muziek van Roland & Ik!
Lid in de Orde van Oranje-Nassau
26 apr Lees verderGenieten met een grote grijns, dat deed Zeger, als hun gasten genoten in café de Witte Valk.
5 apr Lees verder