Background Masky Left Background Masky Right

Bouwmaterialen

Het Masker heeft speciaal voor de Carnalvalsgroepen voordelige regelingen kunnen treffen met een aantal leveranciers van bouwmaterialen en Carnavalskleding. Voor alle afspraken geldt:

  • Alleen geldig tijdens de bouwperiode;
  • Er dient meteen betaald te worden (pin of contant);
  • Meld je met je Carnavalsgroepnaam en als deelnemer van De Zwaagse Carnavalsoptocht;
  • Ook geldig voor de kinderen die deelnemen aan De Kinderoptocht;
  • Voor vragen graag e-mailen naar bouwmateriaal@carnavalzwaag.nl.

Purschuim

Voor de echte schuimers onder ons heeft Cor Deun grote hoeveelheden Purschuim zeer voordelig ingekocht. Voor slechts € 3,99 is een bus purschuim 800 ml met pistool of een gewone bus Purschuim 1000 ml te verkrijgen. Schoonmaakmiddel Pur cleaner kost € 6,25 per fles. Een kunststof pistoolgreep kost € 20,-. Geef een grotere bestelling telefonisch door en Cor regelt het voor je! Het beste is het om de pistolen vooraf te bestellen. De volgende werkdag wordt dit reeds geleverd voor deze super scherpe prijzen!  Installatiebedrijf C. Deun en Zn is gevestigd op de Dorpsstraat 154, tel. 233842. 

Het papier

Wit papier om mee te plakken en te schilderen is gratis op te halen op de bouwlocatie van Het Masker, Oudijk 71 te Westwoud, bij Karsten-Schouten Fruit (vanaf 5 januari). Rond de klok van 20.00 uur is er over het algemeen wel iemand aanwezig. Op dinsdag en in het weekend wordt er over het algemeen niet gebouwd door Het Masker. Het papier is beschikbaar gesteld door Sortiva papier & Kunststoffen.

BigBags

Al het afval voeren we af met Big Bags. De Big Bags zijn gratis af te halen op de bouwlocatie van Het Masker, Oudijk 71 te Westwoud, bij Karsten-Schouten Fruit (vanaf 5 januari). Rond de klok van 20.00 uur is er over het algemeen wel iemand aanwezig. Op dinsdag en in het weekend wordt er over het algemeen niet gebouwd door Het Masker. De Big Bags zijn beschikbaar gesteld door Karsten-Schouten Fruit.

Ruiterwissermotoren

Motoren voor de prachtigste bewegingen op uw creatie. Het masker heeft een partij ruitenwissermotoren voor het maken van bewegende onderdelen. De motoren zijn gratis af te halen op de bouwlocatie van Het Masker, Oudijk 71 te Westwoud (vanaf 5 januari).

Stickers, plakletters, spandoeken en veel meer

Wil je stickers, plakletters of andere reclame uitingen, om goed voor de dag te komen tijdens De Grote Optocht? Ga dan naar Blue Signs en laat in overleg voor een zeer gunstige prijs prachtige uitingen maken!  Blue Signs is gevestigd aan de Corantijn 23, tel. 240504.

Hout & schroeven 

Vanaf nu triplexplaten speciaal voor de carnaval voor € 14,99 per stuk (incl. btw)! Bij grotere partijen het verzoek dit vooraf te bestellen. Kies verder uit het hele assortiment van Pont Meyer, dus naast al het benodigde hout en schroeven ook bouten en moeren of zakken met gips om maar iets te noemen. pont Meyer geeft geen vast kortingspercentage maar zal een zeer scherpe totaalprijs maken. Des te groter de afname des te groter het voordeel. Afgekeurde partijen worden voor Carnavalsgroepen achtergehouden, b.v. kromme balken. Doorgaans kan dit zo meegenomen worden, afhankelijk van de mate van beschadigingen. Als je spullen haalt meld dan duidelijk dat je van een carnavalsgroep bent.  Pont Meyer is gevestigd op De Factorij 23.

Belettering

Onze trouwe sponsor FritsPrint geeft alle optochtdeelnemers maar liefs t 25% korting op belettering. FritsPrint is gevestigd aan de Marowijne 17, tel. 277200.

Bouten en schroeven

Ga voor al je carnavals benodigdheden naar firma Groenhart. Bij Groenhart kun je terecht voor mooie kortingen, voor het bouwen van de mooiste creatie.  Groenhart is gevestigd op de De Compagnie 56, tel 245816. 

Carnavalskleding bedrukken

Op bijna alle artikelen geeft Techno Fashion maar liefst 30% korting! Verder bedrukking in 1 kleur "groot" normaal € 4,50 en voor optochtdeelnemers € 3,50. Kleine bedrukking in 1 kleur van € 3,50 voor € 2,50. T-shirts in vele kleuren voor maar € 2,20. Hoodies van € 14,25 voor de optochtdeelnemers voor € 8,10.  Techno Fashion is gevestigd aan De Corantijn 37.

Carnavals Artikelen

Carnaval is pas een feest, als je bij Ooms Feestwinkel bent geweest! Ooms Feestwinkel (de winkel met de AAP) geeft aan de Zwaagse Optochtdeelnemers een mooie korting ter ondersteuning.  Ooms Feestwinkel is gevestigd in de Lange Kerkstraat 19, tel. 211512.

Stoffen en accessoires

Carnaval is pas een feest, als je bij Anjo Kleinvak bent geweest!!! Anjo Kleinvak geeft aan de Zwaagse Optochtdeelnemers een mooie korting ter ondersteuning. Bij Anjo Kleinvak kunt u terecht voor natuurlijk alle Carnavalsstoffen. Informeer bij de winkel naar uw korting.  Anjo kleinvak is gevestigd in de Lange Kerkstraat 23, tel. 219417.

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email