Background Masky Left Background Masky Right
9 maart 2024

De Prinsenwagen van Het Masker doet niet onder aan de overige wagens

De Prinsenwagen van Het Masker was bijzonder groot te noemen. Het is al heel lang geleden dat er zo'n grote Prinsenwagen gebouwd werd.
Ondanks dat Het Masker standaard laatste wordt bij de wagens, doet het zeker niet onder aan de overige wagens en is het opnoemen zeker meer dan waard!
Elk jaar weer weten de mannen van de Technische Commissie (TC), buiten hun andere taken om, weer een fraaie Prinsenwagen te bouwen.
Prins Drikus, Hofdames Jamy & Nadia en Prinses Paulien stonden blij en trots op deze uit de kluiten gewassen steampunk zeppelin.
Prins Drikus kwam zelf met het idee voor deze creatie en heeft ook veel geholpen met het bouwen hiervan en dat is bijzonder te noemen. Het komt namelijk niet heel vaak voor dat dit proces zo gaat en toegelaten wordt door de mannen van de TC.
Techniek is Drikus zijn ding en alles van steampunk straalt techniek uit alhoewel in het begin van het bouwen meer op een grote zetpil of duikboot leek dan op een steampunk zeppelin.

Jammer dat Het Masker buiten mededingen mee doet, want deze creatie zou zeker een aantal plaatsen hoger kunnen eindigen.
Het zag er weer keurig uit mannen van de TC, top gedaan!
Niet zichtbaar maar verscholen binnen in de creatie, zat achter het stuur en voor de beeldschermen Jos Bakker, die dit klusje al weet ik hoeveel jaar, keurig klaart. Alaaf!

9 maart halfvasten! Samen met zanger, pianist en entertainer Roland & Ik maken we er een mooi feest van. Uiteraard kijken we terug op het afgelopen seizoen met heel veel beelden en ontvangen de top 3 winnaars van de categorieën Leutgangers, Loopgroepen en Wagens een fotocollage!

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
ex-Voorzitter en ex-Prins Bernd een koninklijk lintje

ex-Voorzitter en ex-Prins Bernd een Koninklijk lintje

Lid in de Orde van Oranje-Nassau

26 apr Lees verder
Zeger Karssen sr. in herinnering

Zeger Karssen sr. in herinnering

Genieten met een grote grijns, dat deed Zeger, als hun gasten genoten in café de Witte Valk.

5 apr Lees verder