Background Masky Left Background Masky Right
23 september 2016

Dorpsveiling van start

Onze vereniging doet mee met de Dorpsveiling 2016! Alle Zwaagse verenigingen/stichtingen konden zich aanmelden om mee te doen met de dorpsveiling. 

Ook wij van carnavalsvereniging Het Masker hebben dat gedaan en met succes! Wij hebben een bijdrage gevraagd voor een nieuwe outfit voor de Raad van Elf en het Bestuur.

Wat kun je verwachten?

Op 26 en 27 september zullen wij samen met de andere deelnemende verenigingen/ stichtingen de koopjesformulieren huis-aan- huis verspreiden in Zwaag. Wellicht is het voor jou ook leuk om een koopje aan te bieden, om zo een bijdrage aan de dorpsveiling te leveren.

Deze koopjesformulieren worden op 5, 6 of 7 oktober weer opgehaald of je kunt het uiterlijk vrijdag 7 oktober inleveren bij Slaapkenner Theo Bot, Dorpsstraat 162, Zwaag. Met een groepje lopen maakt het werk lichter en gezelliger, dus we hopen op een paar vrijwilligers.

Zaterdag 29 oktober; de dag van de Veiling!

's Ochtends gaan we samen met de andere verenigingen de kavels ophalen. En de volgende dag brengen we de verkochte kavels rond in het dorp. En het moment waar het echt om draait, is natuurlijk de veilingavond zelf. Wij nodigen je van harte uit om 's avonds aanwezig te zijn voor een gezellige avond waar de koopjes worden verkocht.

Samen op weg naar een klinkend resultaat!

Meer info op www.dorpsveilingzwaag.nl

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Zeger Karssen sr. in herinnering

Zeger Karssen sr. in herinnering

Genieten met een grote grijns, dat deed Zeger, als hun gasten genoten in café de Witte Valk.

5 apr Lees verder
Promotieteam, Masky en Kweekvijver

Promotieteam, Masky en Kweekvijver

Enthousiaste vrijwilligers!

9 mrt Lees verder