Background Masky Left Background Masky Right
10 februari 2019

Het Masker presenteert 12e en 13e raadsleden

Eindelijk was het dan zover; Ingrid Blokker en Edwin van Huut konden hun gekochte kavel van Dorpsveiling Zwaag gaan verzilveren.Want na zo'n prachtig avondje met een topresultaat op de veiling komen natuurlijk ook nog de heerlijke avondjes die gekocht zijn. Ze mochten, geheel verzorgd, met Het Masker mee naar een uitwedstrijd. 

Op de agenda stond een bezoek aan het prinsenbal van de Haringhoppers. Met een bus vol Raadsleden, Bestuursleden, Ereleden en partners over de gloednieuwe N307 in sneltrein vaart naar Enkhuizen. Als je dan mee mag met het Masker, dan moet dat natuurlijk wel in vol ornaat, Ingrid en Edwin kregen keurig het volledige Masker outfit aangemeten en dat misstond ze zeker niet. Eerlijk gezegd stond het ze eigenlijk best goed! Deze twee gaan we zeker onthouden voor als we eventueel op zoek moeten naar nieuwe raadsleden.

Daar in de Nieuwe Doelen viel de aanwezigheid van Het Masker goed in de smaak en het smaakte trouwens ook goed en vulde de zaal meteen goed met een bus vol. Een mooie avond die werd gevuld met niemand minder dan de zingende opticien Michael Nobbe, wel bekend van zijn zaak in het nieuwste winkelcentrum van Zwaag in de Bangert en Oosterpolder. Het zal in zijn zaak daar vast ook een gezellige boel zijn.

Met een voldaan gevoel keerden de zotten van Het Maskers weer huiswaarts. Eenmaal in het eigen bedje, konden Ingrid en Edwin terugkijken op een ware belevenis. Het Masker heeft van jullie genoten!

Kijk voor de foto's hier.

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Promotieteam, Masky en Kweekvijver

Promotieteam, Masky en Kweekvijver

Enthousiaste vrijwilligers!

9 mrt Lees verder
Het Masker

De Prinsenwagen van Het Masker doet niet onder aan de overige wagens

Groot, groter, groots.

9 mrt Lees verder