Background Masky Left Background Masky Right
26 februari 2016

In verband met De Hatseflatsers!

Hatseflatsie! daar komt wat an! En dat allemaal in verband met carnaval. Letterlijk in het verband dan, want zo liepen De Hatseflatsers in de optocht. Weer zo’n erg leuk verzonnen woordgrapje. Zouden ze een ongelukje gehad hebben? Nee, gelukkig niet. Het hoorde er allemaal bij. De verpleegsters waren van de partij om op hun beurt iedereen te verzorgen.
In verband met carnaval hadden De Hatseflatsers dus een grote, goed gevulde, verbandtrommel gemaakt. Deze werd vast gehouden door een onherkenbaar figuur, die aan het zien als grootverbruiker de inhoud hiervan al zo goed gebruikt had, dat het wel een mummie leek.

Nog zo’n Kweekvijver groep die grote stappen voorwaarts maakt. Het zijn serieuze bouwers die zelfs twee bouwruimtes tot hun beschikking hebben; eentje om te piepschuimen en een ander om het af te bouwen. Dat zit wel goed voor de toekomst! Een dik verdiende 8ste plaats bij de loopgroepen, zodat iedereen alleen maar kan zeggen 'ja zuster, nee zuster'. 

Voor optocht foto’s en meer, klik hier

Halfvastenavond is op zaterdag 5 maart. Ook daar maken we een meer dan gezellige avond van met optreden van BRYAN STRICKER!

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Promotieteam, Masky en Kweekvijver

Promotieteam, Masky en Kweekvijver

Enthousiaste vrijwilligers!

9 mrt Lees verder
Het Masker

De Prinsenwagen van Het Masker doet niet onder aan de overige wagens

Groot, groter, groots.

9 mrt Lees verder