Background Masky Left Background Masky Right
9 januari 2015

Met Het Masker op de Buhne

‘Met Het Masker op de Buhne’ zo heet de nieuwste Maskersong. Het is weer een lekkere meezinger en belooft een ware hit te worden tijdens het Zwaagse Carnaval en misschien ook wel daarbuiten. Geschreven en gezongen door onze eigen Kevin Bakker himself! Vorig jaar nog met de Masky Shake, nu dus ‘Met Het Masker op de Buhne’

Kevin komt komend carnaval op zondag de Leuttempel nog even opzwepen met een fantastisch optreden en zal, naast andere gezellige inhakers, zeker ook met deze hit de gehoorgangen binnen dringen en je trommelvliezen laten trillen van plezier. Dit spetterende optreden van Kevin Bakker wordt mede mogelijk gemaakt door Westfries Goed Makelaars & Adviseurs!

Een ander wetenswaardigheidje is dat de studio opname van het nummer ‘Met Het Masker op de Buhne’ is geregeld en begeleid door de Zwaagse zanger en vocal coach Marcel Swerissen. Marcel zelf, heeft op dit moment ook een dikke hit te pakken met zijn band Melrose met als titel ‘Wat zegt de vos nou’. Dit nummer staat inmiddels al twee weken op nummer 1 in de verzoekparade van TV Oranje!

Wat hebben we, naast creatieve talenten, toch ook mooie muzikale talenten in Zwaag! Alaaf!

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Promotieteam, Masky en Kweekvijver

Promotieteam, Masky en Kweekvijver

Enthousiaste vrijwilligers!

9 mrt Lees verder
Het Masker

De Prinsenwagen van Het Masker doet niet onder aan de overige wagens

Groot, groter, groots.

9 mrt Lees verder