Background Masky Left Background Masky Right
13 mei 2019

Een traditie die we in ere houden!

Het Masker kent inmiddels vele tradities. Eentje die afgelopen zondag voor de zesde keer werd gehouden, was de Moederdag BBQ.
In het leven geroepen door de Happy Cooker die indertijd zijn nieuwe aanwinst 'De Smoker' wilde testen en hiervoor een koppeltje leuke mensen en een locatie zocht. Het Masker stak natuurlijk gelijk zijn vinger op en zo geschiede het.

Elk jaar nodigt Het Masker daarbij een speciale groep mensen uit, die zich inzetten voor het Zwaagse Carnaval. Zo hebben we al de OC, combinatie Kweekvijver- Deurposten, Schuureigenaren, Juryleden en de twee langst zittende nog actieve carnavalsgroepen (NaJaa en de Kuiteklappers) gehad. Dit jaar was het de beurt aan twee actieve carnavalsgroepen die het één na langst meedoen , die bij deze bijzondere en gezellige BBQ aanwezig mochten zijn. Dat waren de Schuimkragen en de Pilspiraten.

Daarnaast hadden we dit jaar twee koppels die tijdens de Dorpsveiling een kavel hadden gekocht voor dit unieke evenement. Joyce & Ronald en Marcel & Tanja stonden mooi an en genoten volop.

De locatie bij Vorst Bernd was weer piekfijn voor elkaar en uitermate goed verzorgt. Ook voor de kinderen was er genoeg te doen en dit jaar zelfs een springkussen. Bernd had voor de gelegenheid zelfs opvallende carnavaleske bordeelsluipers aangetrokken.

En dan de BBQ zelf natuurlijk. De Happy Cooker wist de smaakpupillen weer goed te raken met echt voortreffelijke kwaliteitsproducten op de Smoker en we kunnen u vertellen, hij deed het uitstekend!

Eelco, namens alle aanwezigen; enorm bedankt! Je bent met recht een Supersponsor!

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Ludieke Pinkster verrassing van Het Masker!

Ludieke Pinkster verrassing van Het Masker!

Morgenmiddag 1e Pinksterdag

30 mei Lees verder
Terugkijken, herbeleven en nagenieten geblazen!

Terugkijken, herbeleven en nagenieten geblazen!

Carnaval 2020

4 mei Lees verder