Background Masky Left Background Masky Right

MaskerQuiz powered by Quizzards

Na de Thuis Blijf Editie van de Prinsbekendmaking is het nu tijd voor de Thuis Blijf Editie van de MaskerQuiz!

Zaterdag 19 december is MaskerQuiz-avond. Klokslag 21.00 uur start de interactieve quiz met samenwerking van Quizzards. Om 20:30 uur kun je al de livestream inschakelen en je aanmelden met je telefoon.

En het belooft weer een heel aardig avondje Zwaag te gaan worden, niet alleen thuis mooi zitten en dom kijken. Nee, het is een echte strijd waar kennis, snelheid en een beetje geluk de belangrijkste elementen zijn.

Natuurlijk zit de quiz weer boordevol hilarische clipjes, waarvan sommige alleen die avond vertoond worden. Kortom, deze avond mag je niet missen. Dus verzamel je complete huishouden, train je Maskerkennis en doe mee op zaterdag 19 december!

Hoe werkt het?
Op www.twitch.tv/carnavalzwaag vind je vanaf 20:30 uur onze livestream. Ga met je mobiel naar www.buzzerpad.com en voer de code in die je in onze livestream ziet staan. Maak je team aan en wacht tot de quiz begint. Het is belangrijk dat je een zo goed mogelijke internetverbinding hebt en dat de livestream altijd actueel is. Dus controleer goed of de livestream geen vertraging heeft opgelopen en daadwerkelijk synchroon loopt met de quiz. Uiteraard houden wij met de quiz rekening met eventuele vertragingen die kunnen ontstaan.

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Knapzakkenfeest Thuisblijf editie

Knapzakkenfeest Thuisblijf editie

Knapzakkenfeest Thuisblijf editie

12 feb Lees verder
De grote Zwaagse Digitale Kinderoptocht

De grote Zwaagse Digitale Kinderoptocht

De grote Zwaagse Digitale Kinderoptocht

13 feb Lees verder