Background Masky Left Background Masky Right

De kinderoptocht

Kinderoptocht 13 februari 2021 is afgelast, alternatief digitaal programma is te vinden op de site.

Naast de grote carnavalsoptocht op zondag wordt in Zwaag op zaterdag ook een kinderoptocht gehouden. De kinderoptocht wordt gehouden op zaterdag. De start is om 13.00 uur vanaf sportpark 't Krijt (sv Westfriezen). Klik hier voor de optochtroute.

Deelname aan deze optocht is uitsluitend voor kinderen uit Zwaagdijk en Zwaag. Inschrijven is alleen mogelijk op deze site onder Optocht -> Inschrijving KinderOptocht 2020. Voor jurering wordt er onderscheid gemaakt in de volgende categorieën:

  • Eenlingen / duo’s
  • Groepen t/m 6 kinderen
  • Groepen meer dan 6 kinderen

Na de optocht wordt er door Het Masker een feestmiddag georganiseerd voor alle kinderen. Deze feestmiddag is alleen bestemd voor de kinderen die verkleed zijn en mee hebben gelopen met de kinderoptocht.

Voor de kinderen van de onderbouw (groep 1 t/m 4) is er een speciaal kinderprogramma in De Plataan. Dit programma begint om 14.00 uur en eindigt om 15.15 uur.

Voor de kinderen van de bovenbouw (groep 5 t/m 8) is er een vette feestmiddag in de Witte Valk (Leuttempel), met als slot de spectaculaire prijsuitreiking van de optocht. Dit programma begint om 14.15 uur en eindigt om 16.00 uur.

Voor meer informatie over de activiteiten op de zaterdag:  Klik Hier

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email