Background Masky Left Background Masky Right

1+1+1=3

Het meervoud van Raadslid is Raadsleden en dat zijn het! Hadden we het vorige week nog over vreemde snuiters op de bühne, zijn ze inmiddels niet zo vreemd meer. De nieuwe Kwik, Kwek, en kwak van Het Masker, de nieuwe Drie Musketiers van Zwaag, Het nieuwe Cocktail Trio van de carnavalsmuziek, de nieuwe 3JS van het zangtalent en de nieuwe K3 qua looks.

Hans Clobus is planner en opzichter bij een woningbouwvereniging in Amsterdam. In Zwaag woont hij met Suzanne op de hoek in het huis van de ..... Hij is niet echt aangesloten bij een carnavalsgroep maar iedereen weet hem wel te vinden voor de nodige hand & span diensten. Toen hij gevraagd werd, lag hij te slapen op de bank toen er plots en totaal onverwachts twee angstaanjagende mannen in de donkere tuin stonden. Zijn carnavalsnaam luid; “Opzichter en Grootverbruiker van alle Gelaggies”

Bij Bart Nijssen, oftewel Frits, zal het in huis alles wel spik & span zijn en is Leonie zielsgelukkig met haar boyfriend. Heerlijk alles schoon en gelapt of zou hij zijn werk niet mee naar huis nemen... Als echte Nootgeval is carnaval bij Bart niet onbekend. Om hem binnen te hengelen werd hij met een smoes gelokt; overleg met zijn broer en nu dus mede Raadslid, voor cadeau vader en moeder. Ja, ja en hij geloofde dat! Zijn carnavalsnaam klinkt als “Nar en Oplapper van alle Nootgevallen”

Marcel Knol is een echte grafische ontdekkingsreiziger en woont, net als Hofdame Elise, nu nog in de wijk beginnende met de R en gelegen langs de veelbesproken Westfrisiaweg maar wel met dezelfde postcode als de rest van Zwaag. Smurfin Nicole is erg blij met haar Gargamel en hun hond + 3 katten. Nietsvermoedend ging hij dan ook voor deze rol auditie doen bij de Maskerquiz. Niet wetende dat dit een grap was om hem te strikken als Raadslid. Van jongs af aan zit carnaval in zijn bloed door de Spoorbuurt en sinds een aantal jaren een echte Biermusketier! Daarom is zijn carnavalsnaam;”Musketier en iPadvinder der Zwaagse Genieters”

Het Masker heet hen allen van harte welkom bij deze mooie club, en wenst hen en hun partners veel plezier toe!

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas

Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas

Er is tijdens de Rabobank Clubkas Campagne veel gestemd op Het Masker!

21 jun Lees verder
Poule indeling en Speelschema zijn bekend

Poule indeling en speelschema zijn bekend

Op vrijdag 31 mei gaat de bal weer rollen!

24 mei Lees verder