Background Masky Left Background Masky Right

Adjudant Marco Erelid

Adjudant Marco van Westen is Erelid bij Het Masker

Marco en zijn Sonja zijn al weer 15 jaar actief lid bij carnavalsvereniging Het Masker. Marco begon gelijk in het Bestuur als Secretaris toen Silvester als Prins werd gekozen in 2002. Na jaren lang alle vergaderingen te hebben genotuleerd nam deze Kuiteklapper van het Wilde Westen in 2007 het stokje als adjudant over van Kees Bennis. Goed voorbeeld doet volgen en Marco nam geen blad voor zijn mond. Onze Co nam de microfoon in zijn hand en maakte vooral de diverse prijsuitreiking spectaculair. Luid en duidelijk hoorde en voelde iedereen in de Leuttempel elke keer weer de spanning richting de nummer 1. Naast spraakwaterval is de Adjudant de begeleider, contactpersoon, taxi en aanspreekpunt voor de Prins en Hofdames. Marco heeft al heel wat Prinsen en Hofdames de weg gewezen en blijft dit nog jaren doen.

Als hoofd van de Raad van Elf is het niet makkelijk en wordt hij elk moment getest. Marco staat daar boven, maakt zich niet te druk en weet wat hij doet. Achter de schermen is het altijd lachen met Marco met zijn moppen, zingen en droge opmerkingen. Marco zorgt er voor dat elke ochtend, middag en avond iedereen op tijd start met het programma. Dat doet hij goed want het carnaval stopt elk jaar op de Dikke Dolle Dinsdag!

Als wij iemand niet moeten vergeten is het wel zijn meissie Sonja. Sonja en natuurlijk de kinderen geven Marco alle tijd en steun om deze berg werk ieder jaar te verzetten. Als zijn steun en toeverlaat hopen wij nog jaren op haar medewerking!

Marco en Sonja, van harte met jullie welverdiende Erelidmaatschap. Alaaf, alaaf, alaaf!!!

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Bouwen aan de Prinsenwagen

Bouwen aan de Prinsenwagen

Op en top gezelligheid met deze dorpsveilingkavel.

18 feb Lees verder
Vanavond voorverkoop entreekaarten

Vanavond voorverkoop entreekaarten

Koop voordelig je toegangskaarten voor het Zwaagse Carnaval.
Speciale prijzen voor de early birds!

16 feb Lees verder