Background Masky Left Background Masky Right
13 februari 2015

Carnaval is begonnen!

Vandaag is het carnaval dan echt begonnen en werd traditioneel geopend met de scholenbezoeken, beginnend op de Socrates . De polonaise was al in volle gang en we kunnen zo aansluiten bij deze enthousiaste "Kleitrappers". Toen we bijna duizelig waren van het draaien, greep de Prins de microfoon en mocht hij de kinderen toespreken. De kinderen hingen bekant aan zijn lippen; echt fantastisch als je dat ziet! Ook werden er weer kinderen gekroond tot Koning en Koningin Kleitrapper en werden bekroond met een mooie foto onderscheiding.

Na onze eerste zweetdruppels te hebben weggeveegd, spoeden wij ons richting "Het Leutnest". De knutseldrift zit er bij deze jonge gasten al vroeg in. Aan hun uitdossingen kun je al zien dat dit toekomstige optochtdeelnemers zijn. De foto onderscheiding met de Prins en Hofdames erop ging op de 3e plaats naar spiderman. 2e Minecraft. Op de eerste plek waren het 2 grappige gassies met een pop op hun rug. Meester Edwin ging weer helemaal los achter draaitafel en de juffen brachten de raad van Elf weer in extase! Eén ding was zeker, het was weer een smakelijke ochtend!

We sloten het scholenbezoek af bij de "Druivenstampers". We hadden het carnavalsvirus met ons meegenomen en DJ Partytop Edwin maakte er weer een knotsgek feest van! Ook hier werden er van die mooie foto onderscheidingen uitgereikt aan degene die het best verkleed was. 3e was de robot, 2e de Boxtroll en 1e werden Buurman en Buurman. Prins Marcelo en zijn Hofdames Larissa en Lucy hadden het enorm naar hun zin.

Voor alle foto's van het scholenbezoek klik hier of ga naar het fotoalbum.

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Terugkijken, herbeleven en nagenieten geblazen!

Terugkijken, herbeleven en nagenieten geblazen!

Carnaval 2020

4 mei Lees verder
Kees Pronk

Kees Pronk gedecoreerd met lintje!

Koninklijke Onderscheiding voor E. van Gelie

25 apr Lees verder