Background Masky Left Background Masky Right

Carnaval is begonnen!

Vandaag is het carnaval dan echt begonnen en werd traditioneel geopend met de scholenbezoeken, beginnend bij De Flitspoppers . De polonaise was al in volle gang en we konden zo aansluiten bij deze enthousiaste kinderen. Toen we bijna duizelig waren van het draaien, greep Prins Maskerado de microfoon en mocht hij de kinderen toespreken. De kinderen hingen bekant aan zijn lippen; echt fantastisch als je dat ziet! Ook werden er weer kinderen gekroond tot Prins en Prinses. Als Prinses werd bekroond Alyssa die verkleed was als indiaan. De Prins werd Jouke die oergezellig als holbewoner verkleed was.

Na dit feestelijke bezoek direct door naar De Kleitrappers!  Ook hier waren alle kinderen en juffen prachtig verkleed en werd er een lange rij gevormd achter Prins Maskerado. Bij alle scholenbezoeken was Masky natuurlijk ook van de partij en gaf samen met de danseressen een spetterende show weg! Bij De Kleitrappers horen natuurlijk ook een Koning en Koningin en werden bekroond met een mooie foto onderscheiding. Dit waren geworden; Melody en Elroy

 Na onze eerste zweetdruppels te hebben weggeveegd, spoeden wij ons richting."Het Leutnest". De knutseldrift zit er bij deze jonge gasten al vroeg in. Aan hun uitdossingen kun je al zien dat dit toekomstige optochtdeelnemers zijn. De foto onderscheiding met de Prins en Hofdames erop ging op de 3e plaats naar heks Floor, 2e het varken en op de eerste plek was het de Barbie, nieuw in doos. Meester Edwin ging weer helemaal los achter draaitafel en de juffen brachten de raad van Elf weer in extase! Eén ding was zeker, het was weer een smakelijke ochtend!

We sloten het scholenbezoek af bij de "Druivenstampers". We hadden het carnavalsvirus met ons meegenomen en DJ Partytop Edwin maakte er weer een knotsgek feest van! Ook hier werden er van die mooie foto onderscheidingen uitgereikt aan degene die het best verkleed was. 3e de robot, 2e The Golden Girls (wat eigenlijk jongens waren) en 1e werden 2 cadeautjes voor het Masker. Prins Maskerado en zijn Hofdames Renee en Róbin hadden het enorm naar hun zin!

Voor alle de foto's klik  hier.

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Oud-secretaris Jan Jong overleden.

Oud-secretaris Jan Jong overleden.

Jan Jong in herinnering

1 apr Lees verder
 De Prinsenwagen van Het Masker

De Prinsenwagen van Het Masker

Last but not least.

30 mrt Lees verder