Background Masky Left Background Masky Right

Carnaval Zwaag in beeld

Al een aantal jaren maken Yusen Logistics en OVmedia het mogelijk om maar liefst 5 bussen te laten rijden in regio Waterland met een opvallende sticker voor onze Grote Optocht. Zo ook dit jaar weer!

Dankzij onze sponsors Hydro West, Promobase en RadioNL is het weer gelukt om twee Cityboards te verrijken met een gigantische reclame voor onze Grote Optocht. Deze twee Cityboards, met de Schuimkragen er op, staan bij de Strip in Zwaag en voor het oude Missiehuis bij de turborotonde in Hoorn.
Dankzij de voornoemde sponsors, hebben we dit jaar ook grote A0 borden, met de Wicky's erop, kunnen plaatsen in de gemeente Koggenland.

Sinds deze week is Carnaval Zwaag ook weer te horen met een radiocommercial voor de Grote Optocht bij RadioNL! Met op de achtergrond de Zwaagse carnavalshit van Kevin Bakker, wordt heel Noord Holland bereikt om zoveel mogelijk mensen te attenderen op de mooiste optocht van boven de rivieren!
Stem dus af op RadioNL in Noord-Holland Noord in de ether op 104.2 FM en op de Ziggo kabel op 101.4FM. Voor verdere info klik op RadioNL.FM

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Hatseflatsers

De Hatseflatsers bezorgen een mooi carnaval!

Vandaag besteld, gister in huis

19 mrt Lees verder
Striphelden

De Striphelden raken niet uitgespeeld

en gaan Back tot he 80’s

19 mrt Lees verder