Background Masky Left Background Masky Right

Carnaval Zwaag volop in de media

Afgelopen weekend stonden de verschillende media weer bol van het Zwaagse Carnaval. Het begon zaterdag met het Noordhollands Dagblad. In het regionale gedeelte het gehele carnavalsprogramma breed uitgelicht met een pakkende foto van de Goudgele Rakkers. Tevens in het Noordhollands Dagblad prominent en blad vullend op de cover van de Plus bijlage een sprekende foto van de Lamstralen, welke verwees naar een artikel verderop, over Hét Carnavalsboek waarin Zwaag als het Oeteldonk van Noord-Holland wordt beschouwd.

Zondag was ook weer prettig wakker worden met de zondagskranten op de mat. De groene Rodi West-friesland op zondag krant; 2 pagina’s vol met info over optocht, verduidelijkt met foto’s. De rode Notabene zondag krant pakte ook uit met 2 pagina’s. Altijd leuk, de korte verslaggeving over het schurenbezoek met Prins en Hofdames langs sommige optochtdeelnemers.

Als klap op de vuurpijl zondagavond Piets weerbericht vanuit de schuur van Gerrit Bakker met fantaschtische beelden van De Wicky’s creatie, welke regelrecht via SBS6 alle Nederlandse huiskamers binnen knalde. Maskervriend Piet Paulusma voorspelde droog en mooi carnavalsweer. Prins Marcelo en Hofdames Larissa en Lucy hebben er al zin in!

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Prins Roberto

Prins Roberto

Wie is deze kersverse nieuwe Prins...

12 nov Lees verder
Prins Roberto en Hofdames Amber & Liza

Prins Roberto en Hofdames Amber & Liza

Het Eurovision bracht ons een nieuwe Prins!

10 nov Lees verder