Background Masky Left Background Masky Right

Daverende Dikke Dolle Dinsdag!

De VIP’s van De Dorpsveiling zaten deze avond op de eerste rij en werden goed verzorgd door hun privé ober Guido. De nieuwe spreekstalmeester Bas Manshanden presenteerde alsof hij er al jaren stond. Na de opening met het Prinsenlied kwam onze zingende chauffeur Jos Bakker met een verdient nummer over onze vrouwen met op de achtergrond hun portretten. De familie Brandhoff fietste met Okkie mee door Zwaag en Ton Koenis kwam erachter dat Okkie aan de doping zat. 

   

Jan van Westen zette meerdere Zwaagers op hun plek met zijn heerlijke droge humor. De Wicky’s kwamen voor de pauze met een lied over hun lievelingsmaal de frikandellen, om te smullen! Na de pauze deden de vrienden van de Prins iets met hun haar en zorgden de Nootgevallen voor gezellig Iers vermaak in de hele Leuttempel. Er werd zelfs gesport deze avond. Prins Okkie moest een wedstrijd bierfietsen tegen Ex Prins Amicus. De afsluiter van het programma was de levende jukebox Sven ‘the Pianoman’ Manshanden. Elke lied dat werd gekozen speelde hij, en iedereen zong vrolijk mee. Wat een top entertainment!

Verder namen wij afscheid van Peter Takken en Alexander de Haan. Deze ereleden verlaten Het Masker na jaren inzet op het hoogste niveau. Het Masker heeft er ook twee ereleden bij gekregen. Arthur Gitzels en Marco van Westen zijn nu erelid vanwege hun 15 jarige lidmaatschap. Welverdiend, alaaf, alaaf, alaaf!!!

We kwamen er hierna niet onderuit, maar Prins Okkie d'n Eurste moest zijn steek en scepter inleveren bij Vorst Bernd. De Hofdames Ronny en Elise leverden met enige tegen zin de capes in. Hierna ontplofte de Leuttempel toen onze grote vriend Peter Beense de hossende menigte kwam toezingen! 

Klik hier voor meer foto's

Wij bedanken Zwaag alvast voor weer een TOP carnaval. Alaaf Alaaf Alaaf

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas

Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas

Er is tijdens de Rabobank Clubkas Campagne veel gestemd op Het Masker!

21 jun Lees verder
Poule indeling en Speelschema zijn bekend

Poule indeling en speelschema zijn bekend

Op vrijdag 31 mei gaat de bal weer rollen!

24 mei Lees verder