Background Masky Left Background Masky Right

De Striphelden gaan Sky High!

En met raddraaiers doelen we op “Het rad van de Bangert’ dat daar aan de Strip staat. Eigenlijk is dit kunstwerk helemaal verkeert geplaatst. De oorsprong van de overhaal, waar dit kunstwerk naar refereert, heeft zijn geschiedenis namelijk aan het einde van de Bangert, of het begin, net van welke kant je komt. Over deze geschiedenisles weet Stichting Historisch Zwaag meer te vertellen.

Maar goed, de Striphelden zijn enthousiast weer aan het bouwen geslagen aan de Geldelozeweg, ver buiten Zwaag. Hier komt al aardig kleur op het sportieve, carnavaleske en iets wat politieke thema wat van de andere kant eigenlijk helemaal niet zo sportief is, maar wel op een luchtige manier uitgebeeld. Ingewikkeld? Wel nee, zondag 7 februari wordt alles duidelijk. Eén ding staat vast, ze gaan de titel verdedigen en gaan letterlijk de lucht in.

De Striphelden rijden 1 plek voor De Schuimkragen en 6 plekken achter De Lamstralen met daarvoor de Pilspiraten op nr 28

Zaterdag 30 januari tussen 19.00 en 20.00 uur koop je voordelig toegangskaarten voor het Zwaagse Carnaval, speciale prijzen voor de early birds!

Videoclip Striphelden voor de optocht van 2016


Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Oud-secretaris Jan Jong overleden.

Oud-secretaris Jan Jong overleden.

Jan Jong in herinnering

1 apr Lees verder
 De Prinsenwagen van Het Masker

De Prinsenwagen van Het Masker

Last but not least.

30 mrt Lees verder