Background Masky Left Background Masky Right
16 februari 2021

Dikke Dolle Dinsdag was een waardige afsluiter

De show begon meteen met de deur in huis met het bekendmaken dat de secretaris van onze vereniging, Guido Mantel, er mee gaat stoppen.
Sinds 2014 was hij de 'Mantelzorger der Swaeghse Zotkoppen' van de vereniging waarvan de laatst 3 jaar als secretaris.
In de wandelgangen wordt hij ook wel eens gekscherend 'de beste secretaris ooit' of 'Guidoman' genoemd.

Vervolgens pakte tafelheer Alexander de Haan de draad op en begeleide de kijker door het bijzondere Daverende Digitale Dikke Dolle Dinsdag programma.
Hij kreeg zo nu en dan bijval van gelegenheidsgasten in de personen van Peter Takken, Jeroen Rood en Niels Romein om even kort in gesprek te gaan over diverse zaken.

Het Prinsenlied van Roberto kon natuurlijk niet onopgemerkt aan voorbij gegaan worden voor dit 54½ jaar. Dezelfde beelden, voor de ½ ingekort en een ander lied: 'zullen we het nog een keertje overdoen'
Prachtige oude beelden uit het rijke Masker Dikke Dolle Dinsdag archief werden in Blokjes verdeeld over de vertoond.
De Dames van de Raad lieten met hun kinderkes hun soepele heupjes zien met diverse TikTok Filmpjes
EPC-er Jan van Westen was als vanouds weer op volle toeren, niemand is veilig voor zijn gevatte tong en pen ook al is het voor een lege zaal. De lachsalvo's worden er op een later moment wel onder gezet.
Jos Bakker, onze zingende Neptunus van The Masked Singer bezong het verlangen naar carnaval in Zwaag waar je kippenvel van kreeg en diep in je hart raakte.
Met de MaskerQuiz lieten we de 'transfer' zien van Raadslid Gijs naar de Blockeniers. Dit was natuurlijk één grote grap omdat hij naar Blokker gaat verhuizen.
Echter kreeg dit verhaal nog een vervolg. Gijs is zo gek nog niet want tijdens de installatie door Rob Doodeman bij de Blockeniers kreeg hij gelijk de sleutels van het clubhuis en een auto van de zaak: een dikke Porsche 911 cabrio. Genietend in het bubbelbad was dit Gijs zijn beste transfer ooit! Ook bij de Blockeniers beviel Gijs goed en zij maakte hem na 11 weken gelijk Erelid.
En toen werd Gijs wakker... en bleek hij alleen maar waanzinnig gedroomd te hebben.
Aan de Dorpsstraat staat een wel heel bijzondere trekautomaat. Alles wat je maar nodig hebt kun je daar uit halen je kan het zo gek niet bedenken: bitterballen, borrels, haringen en zelfs een Masker beffie als je die vergeten was.

Er werd afgesloten met de ontmanteling van Prins Roberto en zijn Hofdames Amber & Liza. De rode bolhoed werd met de Prinsbekendmaking nog een jaartje in de ijskast gezet maar nu werd hij weer opgepiept in magnetron.
Het zit er wederom op voor dit prachtige decorum en wel voor de tweede keer. Hoe leuk en aardig we ze ook vinden, we hopen volgend seizoen toch dat we een nieuwe Prins en Hofdames mogen verwelkomen.
Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Deen Sponsoractie is weer van start!

Deen Sponsoractie is weer van start!

Ga nu naar Deen Zwaag en spaar munten voor De Kweekvijver!

19 jul Lees verder
Halfvasten!

Halfvasten!

Of dit jaar (wederom) toch niet?

13 mrt Lees verder