Background Masky Left Background Masky Right

Dwaze Dikke Dolle Dinsdag!

Dat is een carnavalsavond in 4D. Alle hoeken van de zaal zijn gevuld tot de laatste plekjes aan toe en de tijd die deed er niet meer toe, na een lang en prachtig weekend. Dit jaar was er weer een nieuwe spreekstalmeester, Alexander de Haan had zijn steek ingeleverd voor een microfoon en dat ging hem prima af, dat carnavalsbloed dat giert nog door zijn aderen.

Voor de pauze was er een eigentijdse versie van de Roekie Zoekie met de naam Roekie Kroesie gebracht door de de familie Bransen en Dekker. Jan van Westen was weer als vanouds op dreef en nam de Bekende Zwagers weer op de hak. Hij zorgde weer voor een dikke glimlach op menig gezicht. Vlak voor de pauze kwam de musical vereniging een prachtig optreden geven van hun mooiste musicalsongs.

Na de pauze ging het als de brandweer, maar dan letterlijk en figuurlijk. Brandweer Zwaag kwam de boel op stelten zetten in hun zoektocht naar nieuwe leden. Na dit spektakel was het tijd voor een muzikale noot van de Stray Cats opgevoerd door de ervaren raads- en bestuurleden, Jeroen, Michel en Marco. Na dit muzikale intermezzo werd de zaal toegezongen door top zanger Marcel Kramer als afsluiter van een schitterende VIP gedeelte van de avond.

Aan alles komt een eind en dus ook aan de heerschappij van Prins CoBra. Hij moest eraan geloven en moest zijn steek en scepter inleveren bij vorst Bernd. Hetzelfde gold voor de Hofdames Kelly & Rianne die met tegenzin hun cape moesten inleveren. Na deze plichtplegingen was tijd voor op en top vermaak van de bovenste plank, namelijk van de Gebroeders Ko! De hele zaal ging uit zijn bol en toeterde op de waterscooter!

Bekijk HIER alle foto's!

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Waanzinnig Masker Feest!

Waanzinnig Masker Feest!

Zaterdag 2 februari 2019

22 okt Lees verder
Prinsbekendmaking; De Voute Partie!

Prinsbekendmaking; De Voute Partie!

Wist je het al?

21 okt Lees verder