Background Masky Left Background Masky Right
9 mei 2015

Frits Farm krijgt een verdiende Eenhoornzegel

Wethouder Michiel Pijl overhandigde op zaterdagmorgen 9 mei een Eenhoornzegel van 500 euro aan Frits en Nel Entius van Frits Farm, de kinderboerderij aan de Dars/Kapberg in Zwaag. Frits Farm verdient het Eenhoornzegel vanwege het 25-jarig bestaan. 

In die 25 jaar zorgen Frits en Nel voor het beheer en onderhoud van kinderboerderij/volière Frits Farm. Zij doen het werk vrijwillig en zeven dagen in de week. Van de gemeente kregen zij een vergoeding voor de kosten die zij maken, zoals de aankoop van voer en afvoer van afval.

Het in standhouden van de kinderboerderij vraagt het hele jaar de volledige inzet van de familie Entius. De dieren kunnen immers geen dag zonder verzorging en toezicht. Frits heeft dit altijd naast zijn reguliere baan gedaan. Ook de kinderen Paula en Katja en enkele goede buren helpen vaak mee bij de verzorging van de dieren. 

 

Naast de vele buurtbewoners, familie, kennissen en enkele oud buurtbewoners was carnavalsvereniging Het Masker aanwezig om een dankwoordje te doen namens geheel Zwaag.

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Het Masker

De Prinsenwagen van Het Masker

Last but not least.

20 mrt Lees verder
't Veesttiem

’t Veesttiem had geen keus dit jaar

Onmisbare hulpmiddel

20 mrt Lees verder