Background Masky Left Background Masky Right
29 juni 2015

Geweldig bedrag voor Jeugdsportfonds

Westfries sportvrouw van het jaar schaatsster Irene Schouten uit Andijk mocht dit weekend namens het Jeugdsportfonds afdeling West-Friesland een cheque van ruim tweeduizend euro in ontvangst nemen. Het geld was bijeengebracht dankzij het Sportcafé Zwaag Zaalvoetbaltoernooi.

Irene Schouten, wereldkampioene schaatsen in de mass start, had veel waardering voor het gebaar van de Zwagers: ,,Het jeugdfonds is een prachtig doel voor de opbrengst van jullie toernooi. Kunnen kinderen uit gezinnen met lage inkomens toch aan hun sport meedoen. Heel mooi, heel goed voor de sport.’’

v.l.n.r. Mike Beerepoot, Andrei de Vries, Irene Schouten en Elle Mol (commissieleden Marc Takken, Jeffrey van Diepen en Martijn Dekker ontbreken op de foto).

,,Bij het Zwager zaalvoetbaltoernooi (voorheen het Bedrijventoernooi) zijn gedurende vier competitie avonden vele inwoners betrokken,’’ vertelt bestuurslid Elle Mol van het organiserend comité. Er is een speelavond voor alle carnavalsgroepen en dat zijn er in Zwaag heel veel. Deze fantastische avond was voorzien van geinregels aanvullend op de spelregels. Verder er is een avond voor de straat- en vriendengroepen, een ladiesnight, en een jeugdmiddag met aansluitend de bedrijvenavond. Het geld is bijeengebracht met de inschrijving en allerhande acties (loterij, rad van avontuur, enz.) en donaties van middenstand en bedrijven. ,,In deze opzet is het zaalvoetbaltoernooi een prachtig samenwerkingsverband in ons dorp geworden,’’ aldus voorzitter Andrei de Vries.

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Ludieke Pinkster verrassing van Het Masker!

Ludieke Pinkster verrassing van Het Masker!

Morgenmiddag 1e Pinksterdag

30 mei Lees verder
Terugkijken, herbeleven en nagenieten geblazen!

Terugkijken, herbeleven en nagenieten geblazen!

Carnaval 2020

4 mei Lees verder