Background Masky Left Background Masky Right
14 november 2015

Gluren bij de buren! Deel 1

Even buurten bij de buren in het rijk der Blockeniers, die gisteravond hun nieuwe Raadsleden, Hofdames, Adjudant en Prins bekend maakten. En Het Masker was daar weer in groten getale aanwezig!

Het ging dit keer over de meisjes van plezier. In de act stonden twee schaars geklede dames te wachten voor hun afwerkkamertje op nieuwe klanten. Een langs lopende zwerver begonnen ze niet aan, maar dit bracht wel een nieuw raadslid; Max. Vervolgens gingen twee boertjes naar de hoertjes, maar dit bleken geen mannen maar vrouwen te zijn, goed voor twee Hofdames; Cindy en Zowy. Een oude man had ook nog zo zijn behoeftes en werd door zijn verpleegster met rolstoel en al naar binnen gekukeld. Door al dat geschud van deze man lukte het allemaal niet, maar bracht wel de nieuwe Adjudant G alias Gertjan Dekker. Achter de verpleegster schuilde nog een nieuw Raadslid; Sjoerd.

De nieuwe Prins bleek allang in het bordeel aanwezig te zijn en achter de schermen zijn kunsten te vertonen.
Het bleek Prins Carlos, alias Ed de Jong, te zijn.

De bekendmaking bleek dus een verrassende wisseltruc, want vorig jaar was Ed nog Adjudant en Gertjan de Prins.
Al met al was het een stimulerende act, waar iedereen aan zijn trekken kwam. Ook onze Prins Maskerado werd nog even door de dames op de hak genomen, maar Sieme houd niet van kladdige moiden!

Barry Jonker deed later ook nog even een boekje open over 'hoe het er bij Het Masker aan toe gaat', met onze eigen Adjudant Marco op de schopstoel. Wat kan die man ouwehoeren, om maar even in het thema te blijven..

Het Masker heeft er weer van genoten in Blokker en ging weer bevredigend huiswaarts.

Maskerquiz
Zaterdag 19 december 2015
Zaal open 20.30 uur
Start quiz: 21.00 uur

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Ben Gitzels

Ben Gitzels

In herinnering

17 sep Lees verder
Ludieke Pinkster verrassing van Het Masker!

Ludieke Pinkster verrassing van Het Masker!

Morgenmiddag 1e Pinksterdag

30 mei Lees verder