Background Masky Left Background Masky Right
12 januari 2020

Het Masker heeft een gezellig druk weekend achter de rug

Een gezellig druk weekend heeft Het Masker gehad met op vrijdag de Nieuwjaarsreceptie en op zaterdag een uitje naar carnavalsvereniging De Meerbonken in Nieuw-Vennep.

De vorig jaar door de EPC en Ereleden geïntroduceerde nieuwjaarsreceptie kende dit jaar zijn vervolg in het voorcafé van De Witte Vlak van onze kersverse nieuwe uitbaters Jos en Daphne Bakker.
De presentatie van deze gelegenheids- en genodigden avond was dit keer in handen van EPC-er Gerard van Vliet en Raadslid Erik Snip.
De voorgeschotelde humor werd ondersteund door beelden bediend door Peter Takken.
Een aantal personen werden lichtelijk op de hak genomen en op deze manier werd jong en oud dichter bij elkaar gebracht.
Komisch met een hoop gezelligheid was het en zeker voor herhaling vatbaar.

De volgende dag vroeg in de avond met een goed gevulde bus vol Maskerleden, Dames van Het Masker, Ereleden en natuurlijk het Decorum richting Nieuw-Vennep.
Het Masker was namelijk ingegaan op de uitnodiging van Carnavalsvereniging De Meerbonken om daar eens een carnavalsfeestje mee te maken. En een feest werd het met de 15 andere aanwezige carnavalsverenigingen. De muzikale omlijsting wisselde elkaar in rap tempo af met blaaskapel, zangers, Drive in show en als uitsmijter een optreden van De Lawineboys, je weet wel van ‘Sex met die kale’, ‘Joost’ en nog vele andere kneiters van meezingers.
De Zwaagse spaghetti benen en samba heupen werden weer heerlijk los geschud.
Prins Roberto wist om 24:00uur op overtuigende wijze in te breken tijdens het optreden van de Lawineboys om duidelijk te maken dat de verjaardag van Hofdame Liza wel even belangrijker was dan een liedje en zo werd Hofdame Liza door de hele zaal toegezongen op haar 19e verjaardag en daarna door menigeen gezoend en gekust.
Even leek het er op dat het een lange terugreis zou worden weer richting Zwaag maar door het aanwezige talent en vermaak in de bus was Het Masker in now time weer veilig thuis.

Zaterdag 18 januari komt Het Masker langs met het Vuistdikke Fullcolour Glossy Maskermagazine. Zorg dat u thuis bent!

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Mondkapje!

Mondkapje!

Voor iedereen

26 nov Lees verder
Home Alone

Home Alone

met Raadslid Marcel R.

24 nov Lees verder