Background Masky Left Background Masky Right

Het Masker presenteert; het 12e en 13e Raadslid

Eindelijk was het dan zover; Edwin van Huut en Annelies Bransen konden hun gekochte kavel van Dorpsveiling Zwaag gaan verzilveren. Ze mochten, geheel verzorgd, met Het Masker mee naar een uitwedstrijd.

Op de agenda stond een bezoek aan het Jubileumfeest van de 44 jarige Oeletoeters. Een bus vol Maskerianen denderden over de besneeuwde snelweg en afsluitdijk richting Sneek, waar het feestgedruis plaats ging vinden. En daar ga je natuurlijk niet in je eigen kloffie naar toe. Nee, Edwin en Annelies kregen keurig het volledige Masker outfit aangemeten en dat misstond ze niet. Eerlijk gezegd stond het ze eigenlijk best goed! Deze twee gaan we zeker onthouden voor als we eventueel op zoek moeten naar nieuwe raadsleden. Edwin had zijn Miriam meegebracht en Annelies daarentegen had haar eigen Co'tje meegenomen.

Daar in De Stolp viel de aanwezigheid van Het Masker goed in de smaak en het smaakte trouwens ook goed. Samen met 34 andere verenigingen konden de voetjes van de vloer en de handjes in de lucht met een keur aan blaaskapellen, coverbands en artiesten in 5 zalen. En dat lukte aardig bij Het Masker in zaal 3 met o.a. De Deurzakkers, Zware Jongens en Snollebollekes.
Met een voldaan gevoel keerden de zotten van Het Maskers weer huiswaarts. Eenmaal in het eigen bedje, konden Edwin en Annelies terugkijken op een ware belevenis. Het Masker heeft van jullie genoten!

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas

Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas

Er is tijdens de Rabobank Clubkas Campagne veel gestemd op Het Masker!

21 jun Lees verder
Poule indeling en Speelschema zijn bekend

Poule indeling en speelschema zijn bekend

Op vrijdag 31 mei gaat de bal weer rollen!

24 mei Lees verder