Background Masky Left Background Masky Right
22 januari 2024

Het Masker presenteert het 12e en 13e raadslid

Eindelijk was het dan zover; Ferry en Janneke konden hun gekochte kavel van Dorpsveiling Zwaag gaan verzilveren.
Ze mochten, geheel verzorgd, met Het Masker mee naar een uitwedstrijd.

Op de agenda stond een bezoek aan Kleintje Carnaval bij De Haringhoppers in Enkhuizen. Gewoon om alvast in de stemming te komen van het grotere werk wat over 3 weken los barst. Met een bus vol Raadsleden, Bestuursleden, Ereleden en uiteraard Prins Drikus en Hofdames Jamy & Nadia en hun vriendjes en vriendinnetjes werd het een gezellige reis over de N307.
Als je dan mee mag met het Masker, dan moet dat natuurlijk wel in vol ornaat, Ferry en Janneke kregen keurig het volledige Masker outfit aangemeten en dat misstond ze zeker niet, alsof ze er al jaren bij bijzitten. We zijn er alleen nog niet achter wie nu precies de 12e en het 13e Raadslid was.

Daar in de Nieuwe Doelen viel de aanwezigheid van Het Masker goed in de smaak en het smaakte trouwens ook goed. Met een aantal andere verenigingen werd het een mooie avond die gevuld was met afwisselend entertainment; twee blaaskappellen, een show van dansmariekes, Dj Dolphin en een optreden van Marco Kraats. De laatste twee hebben ook al eens eerder in Zwaag gestaan.

Met een voldaan gevoel keerden de zotten van Het Maskers weer huiswaarts. Eenmaal in het eigen bedje, konden Ferry en Janneke terugkijken op een ware belevenis. Het Masker heeft van jullie genoten.

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
ex-Voorzitter en ex-Prins Bernd een koninklijk lintje

ex-Voorzitter en ex-Prins Bernd een Koninklijk lintje

Lid in de Orde van Oranje-Nassau

26 apr Lees verder
Zeger Karssen sr. in herinnering

Zeger Karssen sr. in herinnering

Genieten met een grote grijns, dat deed Zeger, als hun gasten genoten in café de Witte Valk.

5 apr Lees verder