Background Masky Left Background Masky Right

Het Masker presenteert vol trots; het 12e en 13e

eindelijk was het dan zover; Jeroen Hoogland en Annelies Bransen konden hun gekochte kavel van Dorpsveiling Zwaag gaan verzilveren. Ze mochten, geheel verzorgd, met Het Masker mee naar een uitwedstrijd.

Op de agenda stond een bezoek aan het Prinsenbal van de 44 jarige Zaanzotters. Een bus vol Maskerianen denderden over de snelweg richting Assendelft, waar het feestgedruis plaats ging vinden. En daar ga je natuurlijk niet in je eigen kloffie naar toe. Nee, Jeroen en Annelies kregen keurig het volledige Masker outfit aangemeten en dat misstond ze niet. Eerlijk gezegd stond het ze best goed, deze twee gaan we zeker onthouden voor als we eventueel op zoek moeten naar nieuwe raadsleden. Jeroen had zijn eigen twee hofdames Katja en Francesca meegebracht. Annelies daarentegen had haar eigen Co'tje meegenomen.

Daar in Het Wapen van Assendelft viel de aanwezigheid van Het Masker goed in de smaak en het smaakte trouwens ook goed. Na de officiële plichtplegingen, zoals een imposante opkomst en het uitwisselen van onderscheidingen, konden de voetjes van de vloer en de handjes in de lucht. Met een voldaan gevoel keerden de zotten van Het Maskers weer huiswaarts. Eenmaal in het eigen bedje, konden Jeroen en Annelies terug kijken op een ware belevenis. Het Masker heeft van jullie genoten!

Aan alle optochtdeelnemers; vergeet je niet in te schrijven!

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Peter van Westen

Peter van Westen

In herinnering

27 sep Lees verder
Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas

Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas

Er is tijdens de Rabobank Clubkas Campagne veel gestemd op Het Masker!

21 jun Lees verder