Background Masky Left Background Masky Right

Het Oud Knapzakkenbal was weer grandioos!

Deze avond voor de 50-plussers begon ingetogen, maar geheel in stijl met een prachtige ode aan onze ex-vorst Leo. Een groot applaus klonk van alle Zwaagse carnavalsvrienden voor deze geweldige maskervriend.

Daarna was het de beurt aan de nieuwe spreekstalmeester Patrick Besseling die het programma met spitsvondige teksten aan elkaar wist te praten. Dit is hem op het lijf geschreven…

Dat ex-Prins Maskerado van alle markten thuis is, dat wisten we al. Maar dat deze Masker icoon ook kon zingen dat wist echt niemand. Zijn vertolking van ‘Dit is mijn club’, ondersteunt met een prachtige videoclip, was overdonderend. We hebben hem gelijk ingeschreven voor The Voice….

Zeer lachwekkend was de act van Sneeuwwitje en de zeven dwergen. Zagen we daar niet een alter ego van ex-prins Marcelo? Wat een talent heeft deze man en wat een acteertalent loopt er rond bij de EPC.

De laatste act voor de pauze was een prachtige meezingmedley, uitgevoerd door André en Esther, onder begeleiding van Sjaak Wester. Er werd volop meegedeind en meegezongen. De sfeer zat er al goed in.

Na de pauze was het toneel wederom omgetoverd in een heus Voorcafé.

Leek het er aanvankelijk nog op dat postbode Gerrit geen zin had in deze poespas, maar als je dan verleid wordt door onze eigen Plien dan is de verleiding natuurlijk niet te weerstaan. Dus gingen ze samen op de fiets naar het Voorcafé waar we ook een nieuwe kroegbaas zagen ‘Juul’, die wel wat weg had van ex-Prins Cédé, maar dan meer als een 45 toerenplaat in een jukebox….

Met grappige teksten, Zwaagse anekdotes en verrassende liedjes was het zeer vermakelijk om naar te kijken. Ook was er een heus EPC journaal gemaakt met een paar hilarische Zwaagse onderwerpen. Dit journaal werd afgesloten met een opmerkelijk reclameblok. Wat zijn die EPC’ers nog lenig ……

Barman Juul zong als afsluiting een prachtig lied over Jan Spil. Echt ontroerend.

Juul hebben we overigens ook ingeschreven voor The Voice…..

Ex-Prins Bernardo kwam nog even een biertje halen in het café en na het slotlied was er een groot applaus voor al deze Zwaagse ras artiesten. Alaaf voor de EPC en alle mede organisatoren van dit grandioze Knapzakkenbal.

Bassie & Bobo zorgden verder voor de muzikale omlijsting van de avond die gezellig verliep tot in de kleine uurtjes.

Klik hier voor de foto's

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas

Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas

Er is tijdens de Rabobank Clubkas Campagne veel gestemd op Het Masker!

21 jun Lees verder
Poule indeling en Speelschema zijn bekend

Poule indeling en speelschema zijn bekend

Op vrijdag 31 mei gaat de bal weer rollen!

24 mei Lees verder