Background Masky Left Background Masky Right
27 januari 2020

Jeugdraad Piepschuimworkshop was weer een topper!

Zondagochtend wakker worden als Prins Roberto moet wel een feest zijn, ten eerste omdat zijn Prinses zijn broodje, kopje koffie en zijn krantje al klaar had staan én natuurlijk omdat hij weet dat hij stipt om 10.00 uur opgehaald werdt om te gaan kijken bij de Jeugdraad.
U zal denken, wat is daar nou weer te doen?
Prins Roberto en Hofdames Amber & Liza hadden zich natuurlijk ook ingeschreven voor de jaarlijks terugkomende Piepschuimworkshop.

Georganiseerd door de Jeugdraad en onder leiding van echte piepschuimmeesters: Carlo en Sjoerd.
44 kinderen die met een instructie boekwerk, waar de Ikea nog een puntje aan kan zuigen, een echte Masky gingen piepschuimen. 
Voor de Prins was dit nog specialer dan voor alle andere Prinsen die voor hem het Piepschuimspectakel hebben mogen bewonderen.
Want onze Prins Roberto is de bedenker van deze workshop. Hij lachte dan ook van oor tot oor en keek zijn ogen uit naar het steeds maar beter wordende niveau van de deelnemers. De creativiteit die de kinderen hier laten zien is verbluffend!
De schuur van Gerrit Bakker lag binnen de kortste keren tot aan het plafond vol met piepschuimkorrels, maar dat deerde niemand.
Het Masker en de Prins met zijn Hofdames in het bijzonder willen de kinderen (die vanuit heel Zwaag aanwezig waren), de Jeugdraad en de schuureigenaar Gerrit heel erg bedanken voor de inzet en de passie die ze weer laten zien.
Een passende driewerf Alaaf zou al op zijn plaats zijn, maar Prins Roberto gooide er toch weer een Alaaf, Alaaf, Mahoeoeoeoeoe in die ze tot in Blokker konden horen.
Heel veel succes gewenst aan de kinderen om de Masky verder af te maken.

Wist je al dat je ook een echte Masky knuffel kunt bemachtigen? Klik HIER om deze te pre-orderen.

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Zeger Karssen sr. in herinnering

Zeger Karssen sr. in herinnering

Genieten met een grote grijns, dat deed Zeger, als hun gasten genoten in café de Witte Valk.

5 apr Lees verder
Promotieteam, Masky en Kweekvijver

Promotieteam, Masky en Kweekvijver

Enthousiaste vrijwilligers!

9 mrt Lees verder