Background Masky Left Background Masky Right

Knapzakkenbal nieuwe stijl

Een groot deel van het avondvullende EPC programma was in een nieuw jasje gestoken, sinds de ontruiming van het zeer geprezen Perestaete. Dat was een hele uitdaging voor de commissie die deze avond organiseert, maar daar zijn ze zeer goed in geslaagd.

De nieuwe ceremoniemeester van de avond leek een beetje op ex-prins Marcelo en hij leidde ons door het programma voor de pauze met spitsvondige teksten, hilarische acts en door ludiek beeldmateriaal.

Zo was er onder andere een kolderiek optreden van ‘Kijkdaarus’. Zij hadden de moves van de bekende disco formatie Tavares, alleen de zangkwaliteit bleek iets minder te zijn ….

Verder was er een leuk gastoptreden van Wim Meulman en van Eva Westenberg die het publiek verraste met een prachtig live gezongen nummer van Lady Gaga. Van het nummer ‘Bad Romance’ was een verrassende medley gemaakt in twee totaal verschillende uitvoeringen.

Prins Marcelo trad nog één keer op met zijn hofdames La & Lu in een leuke sketch en ze sloten het in stijl af op met Boney-M achtige act.

Na de pauze was het toneel omgetoverd tot een heuse kroeg. Het nieuwe thema ‘Het Voorcafé’ bleek een schot in de roos te zijn.

Barman Manus, blonde del Angelique, kroegtijger Gerrit, Haagse Tedje en azijnzeiker Maarten maakten er een koddige show van. Met de vele grappen en grollen, afgewisseld met zelf geschreven Zwaagse liedjes bleek dit een formule te zijn die weer voor jaren mee kan.

Bassie & Bobo slotende avond op een feestelijke manier af. Het bleef nog lang gezellig in de zaal en in het voorcafé ….

Voor foto's klik hier

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas

Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas

Er is tijdens de Rabobank Clubkas Campagne veel gestemd op Het Masker!

21 jun Lees verder
Poule indeling en Speelschema zijn bekend

Poule indeling en speelschema zijn bekend

Op vrijdag 31 mei gaat de bal weer rollen!

24 mei Lees verder