Background Masky Left Background Masky Right
31 oktober 2015

Langs de lijn

Langs de lijn

In het weekend is het altijd gezellig druk bij de Westfriezen, zowel in de kantine als langs de lijn. Ook deze Zwaagse kopstukken zijn er regelmatig te vinden. Waar zullen ze het hier over hebben?

Liggen de korreltjes van het kunstgras niet goed? Maakt iemand een eigen doelpunt, want dat is tegenwoordig in het betaalde voetbal helemaal hot om dat te doen, dan ben je echt een baas! 
Of zullen ze het hebben over de toekomstige Prins Carnaval, dat is natuurlijk altijd hetzelfde ge herkauw. Wie wordt het? Een dikke, een dunne, komt hij ook wel eens bij de Westfriezen langs de lijn, is ie wel een beetje sportief of is het een Smartlap nachtegaal. Kan ie tennissen of juist helemaal niet etc etc.

Wat deze heren wel met elkaar gemeen hebben, is dat ze allemaal het Zwaagse Carnaval hoog hebben zitten; Ex-Prinsen, OC-ers, sponsors, schuureigenaar, een verdwaalde optochtdeelnemer, noem het maar op. Dus als u één van deze mannen of dit cluppie compleet morgen nou weer zo langs de lijn ziet staan, groet ze dan even vriendelijk, vinden ze vast leuk.

Vergeet niet te stemmen op de Prinsen-poll op de site www.carnavalzwaag.nl en heeft u een suggestie voor iemand die de toekomstige belangrijkste man van ons dorp moet worden, stuur deze dan door naar info@carnavalzwaag.nl

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Ludieke Pinkster verrassing van Het Masker!

Ludieke Pinkster verrassing van Het Masker!

Morgenmiddag 1e Pinksterdag

30 mei Lees verder
Terugkijken, herbeleven en nagenieten geblazen!

Terugkijken, herbeleven en nagenieten geblazen!

Carnaval 2020

4 mei Lees verder