Background Masky Left Background Masky Right
1 februari 2024

Line-Up

Wat een lijst met artiesten! Elke avond kunnen de voetjes van de vloer en gaat het dak eraf. We kunnen bijna niet wachten! Naar welke artiest kijken jullie het meeste uit?

Op de vrijdagavond na het programma van het 50+ Knapzakkenfeest gaan de stoelen aan de kant en wordt het weer meezingen geblazen met Joyride. Dit jaar in een twee-man-en-één-vrouw-formatie met een zeer uitgebreid Engels-, Spaans- en Nederlandstalig repertoire van de jaren 60 tot en met heden en dit in vele genres.

Zaterdagavond tijdens Tieneravond verzorgt onze eigen kersverse Raad van Elf lid Maarten voor een heerlijke mix van gezellige meezingers, lekkere carnavalskrakers en heerlijke foute muziek. Maar ook is er een artiest geregeld en dat is niemand dan Marcel Swerissen! Als echt podiumbeest zal hij deze avond een spetterend optreden verzorgen.
Daarna tijdens het Big Carnaval op de zaterdagavond kan iedereen los gaan met Feest-DJ Maarten. Deze knotsgekke DJ is een van de beste Nederlandse entertainers en gebruikt alles wat hij maar kan om de zaal op zijn kop te zetten. Niet alleen spint hij die plaatjes maar hij zingt ook de sterren van de hemel. Met zijn kolderieke show zorgt hij met een heerlijke combinatie van maffe verkleedpartijen, gekke attributen en foute videoclips voor een fantastische avond waar de vonken van af spatten.

Zondagavond
na de optocht komt Kornuiten & Co met een explosieve liveband heel Zwaag opzwepen (mogelijk gemaakt door Partycentrum De Witte Valk). Er zal één brok muzikaal dynamiet de zaal in geslingerd worden voor de ultieme feestervaring met ‘100%-dak- eraf’ garantie.

Maandagavond Zottenbal wordt het knallen geblazen met de fantastische PRIME Partyband! Zes vrienden met maar één doel: een gigantisch feest bouwen! PRIME staat voor een energieke en verrassende liveshow met een hoog entertainment gehalte en veel interactie. De beste rock, intieme love songs, leukste meezingers en foutste guilty pleasures worden in hoog tempo op je afgevuurd in verrassende medleys. Alles kan en niets is te gek!

Dinsdagavond na het VIP-programma van de DDD-commissie komt Bandje Voor De Sfeer het eindfeest naar hogere sferen brengen. Zij zijn meer dan zomaar een coverband; het is een onmisbare bron van feestelijke energie. (mede mogelijk gemaakt door Jeroen Swerissen en René Kramer Schilderwerken).
En niet te vergeten Vieze Jack, de meest sexy feestartiest van de Nederlandse showbusiness. Waar hij ook komt, met zijn ongenuanceerde grappen en charmante verschijning weet hij iedereen om zijn vinger te winden. Jack is een enthousiast podiumbeest en beschikt over een bijzonder improvisatievermogen want feest is beleving en entertainment een ware kunstvorm.

De voorverkoop van de voordelige toegangskaarten Carnaval Zwaag bij Partycentrum de Witte Valk is nog op:
zaterdag 3 februari 2024 van 19:30 tot 20:30 uur
woensdag 7 februari 2024 van 19.00 tot 21.00 uur

Tevens tijdens deze voorverkoop voordelig muntverkoop door De Witte valk!

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
ex-Voorzitter en ex-Prins Bernd een koninklijk lintje

ex-Voorzitter en ex-Prins Bernd een Koninklijk lintje

Lid in de Orde van Oranje-Nassau

26 apr Lees verder
Zeger Karssen sr. in herinnering

Zeger Karssen sr. in herinnering

Genieten met een grote grijns, dat deed Zeger, als hun gasten genoten in café de Witte Valk.

5 apr Lees verder