Background Masky Left Background Masky Right
Overzicht 6 januari 2015

Maskermagazine JA sticker

Misschien heeft u hem al ergens op een brievenbus of voor het raam gezien: De Maskermagazine JA sticker! Speciaal voor mensen waar een NEE sticker voor huis aan huis bladen, hun brievenbus versiert. Met zo'n NEE sticker krijgt u bij niet thuis, tijdens de jaarlijkse rondgang, aanstaande zaterdag 10 januari, dan ook niet het kersverse nieuwe vuistdikke full colour glossy Maskermagazine. Met de toevoeging van de "Maskermagazine JA sticker" krijgt u hem dan juist wel! Het enige wat u hoeft te doen is een "Maskermagazine JA sticker" op te halen bij Jan Staak Fietsen en deze zichtbaar op de deur te plakken. Of print een grote "Maskermagazine JA" uit en plak deze op uw voorraam.

Klik hier om deze uit te printen .

Mocht u, om welke reden dan ook, geen Maskermagazine hebben ontvangen dan kunt u deze ophalen bij Jan de Fietsenman waar een collectebus staat voor uw gulle donatie!

Op zaterdag 10 januari is het dus weer zover, Het Masker komt langs met het kersverse nieuwe vuistdikke full colour glossy Maskermagazine. Zorg dus dat u thuis bent, want het is echt een collectors item geworden! 

Daarnaast komen wij als vereniging langs voor uw gulle gaven ten behoeve van de kindermiddag. Dankzij uw steun krijgen de kinderen een onvergetelijke gratis carnavalsmiddag aangeboden met een optocht die door gigantisch veel bezoekers wordt bezocht!

Omdat ons verspreidingsgebied met alle nieuwe wijken in Zwaag, maar ook Zwaagdijk, met een derde is uitgebreid, hopen wij echt dat u ons gul doneert, 

Planning:

10.00 – 12.30 uur: Bangert & Oosterpolder / Zwaagdijk-West

12.30 – 13.30 uur: Dorpsstr / Keern / Ouwedik / Bangert / Koewijzend

14.00 – 16.00 uur: dorpskern Zwaag

Aangezien beelden soms meer zeggen dan woorden, hieronder een korte uitleg over de "Maskermagazine JA sticker"

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Masky knuffel pre-order

Masky knuffel pre-order

Wees er snel bij want OP=OP!

20 jan Lees verder
Bedankt!

Bedankt!

Rondgang was fantastisch
en daardoor is het kindercarnaval weer mogelijk.

19 jan Lees verder