Background Masky Left Background Masky Right

Maskerquiz was weer volop genieten!

Om 20:00 stonden er zelfs al Maskerfans op de stoep, om een mooi plekkie in de zaal te bemachtigen. De zaal was weer goed gevuld met alle Maskerkenners uit het dorp; optochtdeelnemers, schuureigenaren, EPC-ers, Ereleden, Maskerleden, familieleden, buren, vrienden, OC leden, Hofmedewerkers, vrijwilligers en nog vele anderen waren erbij! Juist die diversiteit van teams maakt de Maskerquiz zo speciaal en bovenal gezellig!

Zodra de stemkastjes uitgedeeld waren, kon de Multimediale Maskerquiz beginnen. Vanaf de eerste vraag kwam het fanatisme in de mensen naar boven. Wat was nou toch het juiste antwoord en is iedereen het daar mee eens? Overleggen in de teams binnen zo’n korte tijd blijft een uitdaging, bij de meeste teams dan…
Naast uiteenlopende vragen werden de quizbezoekers getrakteerd op schitterende beelden van de optocht van vorig jaar en van andere geweldige momenten tijdens het Carnavalsweekend. Van Jubileumfeest tot Ronnie Ruysdael en van de Gouden Bolhoed tot de Koninklijke erepenning. 
Natuurlijk waren er ook nieuwe video’s zoals de hilarische Poppendokters, die voor elke oplossing wel een probleem hadden. Zwaag werd meegenomen in de spannende dromen van Macho Hans en Prins Okkie nam op zijn beurt iedereen mee de hele wereld over als de eenzame fietser. Ja, met de conditie van de Prins is niets mis. De kerstclip van Het Masker voelde dit jaar nogal zomers aan en Pikachu had wel hele hoge nood. Met de mooie woorden van Prins Okkie d’n Eurste nog in ons achterhoofd, kijken we terug op wederom een succesvolle Maskerquiz.. Wij danken iedereen voor de medewerking en uiteraard voor de aanwezigheid. Volgend jaar weer?!

De Medeklinkers waren de grote winnaars en werden Maskerbrein 2016! Zij wisten de meeste vragen goed te gokken, of zouden ze echt de juiste antwoorden geweten hebben... In dit geval lijkt dat ons sterk. Alaaf voor dit team!

Binnenkort meer bewegende beelden op de site worden geplaatst.

Op naar het volgende evenement.
Zaterdag 14 januari 2017 komt Het Masker langs met het vuistdikke full colour glossy Maskermagazine. Zorg dat u thuis bent!


Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas

Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas

Er is tijdens de Rabobank Clubkas Campagne veel gestemd op Het Masker!

21 jun Lees verder
Poule indeling en Speelschema zijn bekend

Poule indeling en speelschema zijn bekend

Op vrijdag 31 mei gaat de bal weer rollen!

24 mei Lees verder