Background Masky Left Background Masky Right

Niek en Gré Reus 50 jaar getrouwd!

26 november waren Niek en Gré Reus 50 jaar getrouwd. Het Masker zou het Masker niet zijn als ze bij dit soort bijzondere momenten niet even hun neus zouden laten zien. Voor onze Prins Marcelo en zijn hofdames Larissa en Lucy was dit hun eerste jubileum waar zij bij aanwezig mochten zijn. Het bruidspaar was totaal verrast toen wij op de Zuiderstraat onze entree maakten. Prins carnaval hoogst persoonlijk op bezoek wie had dat nu gedacht?

Prins Marcelo had mooie woorden voor deze kanjers. Niek die jaren bij de o.c. actief betrokken is geweest en al in de beginjaren van de carnavalsoptocht actief met buurtvereniging de Zuiderstraat. De gewonnen wisselbokalen uit vergane glorie werden dan ook trots gepresenteerd. Ook op andere terreinen is Niek altijd zeer actief. Zo heeft hij niet voor niets onlangs de Martinusspeld mogen ontvangen voor al zijn goede werk voor onze kerk.

Gré is ook een bezig bijtje en heeft zelfs de 2 broers van onze Prins Marcelo, waaronder de vader van hofdame Larissa, begeleid in hun eerste levensdagen. Dat de kraamhulp diep geworteld zat bij Gré blijkt wel, want ze speelde deze rol met verve in de optocht van 1982 toen Prins Cornelis 1e regeerde en de Zuiderstraat uitbeeldde dat er een klein prinsje was geboren. Kortom het was een eer om aan deze mensen het Ooievaartje uit te mogen reiken.

Niek en Gré namens Zwaag nog heel veel mooie, gezonde jaren toegewenst op jullie mooie stekkie!

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Bouwen aan de Prinsenwagen

Bouwen aan de Prinsenwagen

Op en top gezelligheid met deze dorpsveilingkavel.

18 feb Lees verder
Vanavond voorverkoop entreekaarten

Vanavond voorverkoop entreekaarten

Koop voordelig je toegangskaarten voor het Zwaagse Carnaval.
Speciale prijzen voor de early birds!

16 feb Lees verder