Background Masky Left Background Masky Right
27 januari 2024

Nog even en de vlag kan uit

Over twee weken zitten we al volledig in het carnavalsweekend en zijn de huizen in Zwaag weer op en top versiert. Wat geeft dat toch altijd weer een mooi sfeertje in het dorp. Wil je ook je huis carnavalesk aankleden of je huidige versiering aanvullen? In onze webshop op www.carnavalzwaagshop.nl vind je alle items op een rij. Bestel op tijd zodat je het voor carnaval nog in huis hebt!

MASKER MERCHANDISE KIOSK

Alle items direct in huis hebben? Kom dan langs bij de Masker Merchandise Kiosk op Dorpsstraat 155 in Zwaag. Deze kiosk van de Familie Vlaar is beschikbaar gesteld zodat je direct je mooie Masker spullen kunt ophalen.

Ook ons schitterende Jubileumboek kun je online in de webshop vinden. Een bonte verzameling over 55 jaar geschiedenis van het carnaval in Zwaag. Een boek bomvol met weetjes, feitjes, herinneringen, anekdotes, hoogtepunten en uiteraard veel fotomateriaal over het ontstaan van de vereniging tot en met het unieke jubileumjaar in 2022 en alles wat er tussen ligt. Kijk voor alle items op www.carnavalzwaagshop.nl.

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
ex-Voorzitter en ex-Prins Bernd een koninklijk lintje

ex-Voorzitter en ex-Prins Bernd een Koninklijk lintje

Lid in de Orde van Oranje-Nassau

26 apr Lees verder
Zeger Karssen sr. in herinnering

Zeger Karssen sr. in herinnering

Genieten met een grote grijns, dat deed Zeger, als hun gasten genoten in café de Witte Valk.

5 apr Lees verder