Background Masky Left Background Masky Right
26 januari 2024

Nog voor carnaval 'Vriend of Vriendin van Het Masker' worden?

Wil jij dat iedereen je naam tijdens carnaval op het grote 'Vrienden van het Masker' bord in de Leuttempel ziet staan? Dan kan dat!
Het enige wat je hoeft te doen is via www.carnavalzwaagshop.nl Vriend of Vriendin van Het Masker te worden.

Door een Vriend of Vriendin van Het Masker te worden, laat je zichtbaar zien dat je supporter bent van het carnaval in Zwaag.
Voor 58 euro komt jouw vermelding op het grote ‘Vrienden en Vriendinnen van Het Masker bord’ in de Leuttempel te hangen, in het Vuisdik Fullcolour Glossy Maskermagazine en hier op de website van carnaval Zwaag. Dus reserveer snel een plekje op persoonlijke titel, met je partner, je gezin of je vriendengroep. (een bedrijfsnaam als vermelding is niet de bedoeling, daar hebben we andere mogelijkheden voor). Jaarlijks krijg je ook iets extra’s terug en dit jaar, 2023-2024, is dat een gelimiteerde oplage van de originele carnaval Zwaag paraplu. Kijk hier om te zien wie je al voor zijn gegaan.

Het jaarlijkse bedrag wordt geïndexeerd met 1 euro naargelang het aantal jaren dat de vereniging bestaat. Elk jaar ontvang je een nieuwe factuur/betaalverzoek als verlenging. Word nu Vriend of Vriendin van Het Masker via www.carnavalzwaagshop.nl

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
ex-Voorzitter en ex-Prins Bernd een koninklijk lintje

ex-Voorzitter en ex-Prins Bernd een Koninklijk lintje

Lid in de Orde van Oranje-Nassau

26 apr Lees verder
Zeger Karssen sr. in herinnering

Zeger Karssen sr. in herinnering

Genieten met een grote grijns, dat deed Zeger, als hun gasten genoten in café de Witte Valk.

5 apr Lees verder