Background Masky Left Background Masky Right

Otto Woestenburg in herinnering

Een lach en een traan zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en geeft weer hoe het leven soms in elkaar kan zitten. Vaak wordt er gelachen maar helaas worden we af en toe weer met beide benen op de grond gezet door een traan. Otto mocht maar 53 jaar jong worden.

Otto was een positieve allemansvriend en een goedzak. Hij droeg het Zwaagse carnaval een enorm warm hart toe. In 1988 maakte Otto, samen met Peter Takken en Arno Huisman, de Raad van Elf van Het Masker weer compleet. Na 10 jaar lid van Het Masker te zijn geweest en 9 Prinsen te hebben meegemaakt, vond hij het in 1997 wel genoeg en ontruimde zijn plaats op de bühne. Tien jaar lang, heeft de "Ridder in de orde der Gleuvenvullers" zich als Raad van Elf lid ingezet voor onze club. Zijn carnavaleske bijnaam had Otto te danken aan zijn werk als postbode bij de PTT.
Otto bouwde daarna nog jarenlang met Stardensin mee. De laatste jaren was hij een “vriend van de Wicky’s” waar hij, als het nodig was, hand- en spandiensten verrichtte.

Met tranen in de ogen nam Otto destijds, samen met zijn vrouw Jolanda, afscheid van Het Masker. Nu nemen wij met tranen in de ogen afscheid van Otto.

Wij wensen Jolanda, Dana, Matthijs, Annemiek, familie en overige nabestaanden veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Oud-secretaris Jan Jong overleden.

Oud-secretaris Jan Jong overleden.

Jan Jong in herinnering

1 apr Lees verder
 De Prinsenwagen van Het Masker

De Prinsenwagen van Het Masker

Last but not least.

30 mrt Lees verder