Background Masky Left Background Masky Right
14 februari 2015

Perestaete, dit was het einde!!!

Het was een unieke avond in een bomvolle Leuttempel tijdens het Knapzakkenbal. Het was namelijk de allerlaatste keer dat onze top entertainers Gerard, Simon, Jan en Michael huisden in Perestaete. André vond het blijkbaar niet zo ‘stoer’ dit jaar, dus hij was helaas niet van de partij. Dit onderkomen voor een aantal heel bijzondere Zwaagse senioren is niet meer. Het huis zal gesloopt worden wat er voor terug komt, dat weet niemand nog.

Het Knapzakkenbal begon gisteren met een prachtig lied over onze Jan Brandhoff, de Vader van Het Masker, waarvan we dit jaar afscheid van hebben moeten nemen. Een echt Kippenvel moment! Na de opening door de Vorst, de Adjudant en natuurlijk Prins Marcelo kwam spraakwaterval Simon Knol ten tonele die weer een paar geweldige humoristische anekdotes tevoorschijn toverde. Daarna was het de beurt aan ex-Prins Amicus die vol passie een lied vertolkte over ‘het samen doen’. Tekstueel mankeerde er niets aan, maar of hij hiermee de finale haalt van de Voice of Holland val te betwijfelen …..

De EPC had verder nog een verrassing voor Het Masker in petto. Op de melodie van ‘Land van Maas en Waal’ hebben zij een geheel nieuw Masker lied in elkaar gezet. Hulde voor de EPC!

Het traditionele prinsenlied zat weer goed in elkaar en was weer voorzien van een prachtige videoclip.

Na de pauze was het dus de laatste keer Perestaete. Wat hebben deze mannen van de EPC weer een prachtige act in elkaar gezet. De grappen en grollen vlogen met ongekende snelheid door de zaal. Sommigen hadden buikpijn van het lachen en bij anderen werd het zelfs nat onder de stoel….. Naast de spitsvondige teksten en het uitzonderlijke acteertalen waren er ook weer een paar prachtige songs gemaakt door de mannen van de Perestaete. Liedjes over ‘De Speeltuin’, ‘Testament’ en ‘De Burgerwacht’ .

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Ben Gitzels

Ben Gitzels

In herinnering

17 sep Lees verder
Ludieke Pinkster verrassing van Het Masker!

Ludieke Pinkster verrassing van Het Masker!

Morgenmiddag 1e Pinksterdag

30 mei Lees verder