Background Masky Left Background Masky Right

Prins Okkie d’n Eurste met Hofdames Ronny en Elise

De eerste editie van de Prinsbekendmaking 2.0 verliep als een speer. Iedereen was mooi op tijd en niet te vergeten gratis binnen, zodat ze niets hoefde te missen van de speelse en supersonische act, die om klokslag elf over elf’ een knallende ontknoping kende.

De gordijnen van het toneel, waar altijd van alles gebeurt, schoven onder een toepasselijk muziekje open en een gigantisch groot tablet stond daar. Adjudant Marco kwam ten tonele als Bobby en wilde wel een spelletje op dat mooie apparaat spelen. Helemaal van deze tijd werd het natuurlijk Pokémon Go. Met een schepnet over de schouders en een echte Pokémon bal bij zich, ging Bobby als een heuse Pokémon Catcher op pad, om te proberen om wat Pokémons te vangen. Na een lange zoektocht op vele plekken kwam hij zinder resultaat terug in de Leuttempel; hij moest maar eens op les bij een echte goeie Pokémon catcher.
Maar wacht eens even, in de Leuttempel zit er ook nog eentje. Hij is wel wat klein, dus om hem deze keer niet te kunnen missen, vergrote Bobby het scherm, zodat hij hem gemakkelijk kon raken. Hij telde af van 10 naar 0 en gooide de Pokémon bal dwars door het scherm van de tablet! Met veel glasgerinkel en vrijkomende rook, stapte er een levensgrote Pikachu uit het scherm en Bobby was zo blij als een kind dat het hem uiteindelijk toch nog gelukt was om een Pokémon te vangen.

Ook vorst Bernd was blij want die is nog op zoek naar een goeie Prins voor Het Masker, en als ze zo moeilijk te vangen zijn, moet deze Pikachu wel een hele goeie zijn. Dus wilde hij deze wel lenen van Bobby, samen met nog twee Pokémons die uit het scherm ontsnapt waren. En jawel, daar stond Prins Okkie d’n Eurste, alias Jos Brandhoff, met aan zijn zijde ZIJN Hofdames Ronny Vlaar en Elise Brandhoff!

En zo kwam alles toch nog op zijn pootjes terecht

Klik hier voor de foto's

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas

Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas

Er is tijdens de Rabobank Clubkas Campagne veel gestemd op Het Masker!

21 jun Lees verder
Poule indeling en Speelschema zijn bekend

Poule indeling en speelschema zijn bekend

Op vrijdag 31 mei gaat de bal weer rollen!

24 mei Lees verder