Background Masky Left Background Masky Right

Samenspel: nog maar één nachtje slapen

Nog even volhouden want het is nog maar één nachtjes slapen en dan is het eindelijk zover, de nu al veelbesproken Prinsbekendmaking!
Voor sommigen wordt het nu allemaal wel heel erg rete spannend, we staan aan de vooravond waarin het best bewaarde geheim van Zwaag onthuld gaat worden.
Menige harten zullen bonzen in die mooie gouden keeltjes, hebben de kouwe pies van de zenuwen of van het vele drinken, en klotsende oksels van opwinding.
Met veel arie-bombarie en tromgeroffel zal het nieuwe carnavalsseizoen ingeluid worden.
Dit zal worden gedaan met een supersonische act, wat zal eindigen in een wervelende ontknoping. Waar zal de zoektocht allemaal naar leiden of is Adjudant Marco nu helemaal de weg kwijt en speelt ie gewoon een spelletje met ons. Welke getalenteerde Prins heeft Het Masker voor zich weten te vangen en heeft hij er eigenlijk de ballen wel voor. Welke goddelijke Hofdames hebben de meeste punten verzameld en staan straks te stralen van plezier….
Aan het einde van de Prinsbekendmakingsact weet iedereen wie de nieuwe Prins en Hofdames zijn geworden. Maar voor het zover is, nemen we afscheid van de Hofdames Renee & Róbin , wat een fantastische en gezellige meiden zijn dit. En natuurlijk ook van Prins Maskerado, wat een geweldige Jubileum Prins was hij, we hopen dat hij het droog houd wanneer hij voorzien wordt van de rode EPC bolhoed.

We zijn niet alleen op zoek naar een kanjer van een Prins en heerlijke hofdames, maar ook naar, niet 1, niet 2, maar liefst 3 nieuwe raadsleden! Nieuwe verse gezichten op de Bühne met ieder zo hun eigen specialiteiten en talenten. Welke dat precies zijn, zijn we zelf ook nog niet helemaal achter, maar dat komt vast goed. Je weet nooit wat je kunt, tot je het geprobeerd hebt. Ook zij zullen het moeilijk hebben om hun mond te moeten houden over “hun geheim”, wat dat geheim ook mag zijn. Wat zullen de naaste mensen om hen heen trots zijn als zij morgen avond ten tonele verschijnen en ontmaskerd worden.

Nog maar nauwelijks bijgekomen van de zeer Mega succesvolle Dorpsveiling hebben de leden van Het Masker ondertussen ook niet stil gezeten en zijn ze al druk bezig met de voorbereidingen voor het grote carnavalsfeest van 24 t/m 28 februari 2017. Sponsors en adverteerders worden bezocht en de warmte die we daar nu al van ontvangen, geeft aan dat het carnaval in Zwaag enorm leeft. Alvast dank voor hun medewerking. Alaaf!

Wie wordt de nieuwe Prins Carnaval van Zwaag? Zaterdag 12 november weten we het!
Zaal open 21:00uur Vrij entree tot 22:00uur!! Daarna €10,00.
We starten hoe dan ook op tijd met de act, zodat om 'elf over elf' het trio bekend is.
Tot leut op www.carnavalzwaag.nl en tot volgend Samenspel, Het Masker

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas

Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas

Er is tijdens de Rabobank Clubkas Campagne veel gestemd op Het Masker!

21 jun Lees verder
Poule indeling en Speelschema zijn bekend

Poule indeling en speelschema zijn bekend

Op vrijdag 31 mei gaat de bal weer rollen!

24 mei Lees verder