Background Masky Left Background Masky Right
21 november 2014

Samenspel: Wat een aangename verrassing

Vrienden en vriendinnen van Het Masker

Wat een geweldige act werd er door de Maskerleden op het podium van de Leuttempel neergezet. Het verhaal; tijdens een Maskervergadering wist niemand met een geschikte Prinsennaam te komen. Vorst Bernd besloot het dan maar eens verderop te zoeken en een ‘’trip around the World’’ te maken. Met adjudant Marco als Co-Piloot en gezagsvoerder en Vorst Bernd als Piloot, ging de reis, saampjes in de cockpit , van start.Tada, wat een aangename verrassing en aangenaam dat was het zeker! Het hoge woord is er dan eindelijk uit; met gepaste trots presenteren wij u Prins Marcelo met hofdames Larissa en Lucy. Marcelo spreek je trouwens uit op zijn Spaans, dus niet op zijn Italiaans. Tis maar een weetje.

Via Duitsland met Dieter Koblenz kwamen ze al snel uit in Afrika. Daar werd uit de rimboe het nieuwe Raadslid Guido Mantel uit de bosjes gehaald. De verdere zoektocht bracht het span naar Rusland met Ivan Rebroff maar dit werd hem ook niet. Dan maar door naar Australie waar Skippy ten tonele kwam, dit was natuurlijk ook geen optie zo’n springende kangaroe. Op miraculeuze wijze wisten ze China nog te bereiken waar ze David Bowie tegen het lijf liepen met twee China Girls. Deze twee dames bleken de nieuwe hofdames Larissa Korse en Lucy Beerepoot te zijn.

Nu ze de smaak te pakken hadden, ging de vlucht van Masker Airlines verder naar New York voor een optreden van the Boss; Bruce Springsteen. De vorst duldt geen leiders boven zich, dus Bruce werd geen Prins. Dan maar door naar Brazilië, want daar moet toch wel wat te vinden zijn. Het enige wat ze tegen kwamen waren Braziliaanse danseressen, maar we hebben al twee hofdames. Over de hele wereld bleek geen Prins te vinden, dan maar weer terug naar Holland; Amsterdam. Het verdriet verdrinken in het cafe van Peter B. Dit is toch de dikste vriend die we hebben bij Het Masker. Zou hij geen Prins bij Het Masker willen worden, dan wordt het echt een vet feest. En jawel, daar stond dus Prins Marcelo, alias Marcel Korse.


MultiMediale MaskerQuiz; zaterdag 20 December, zaal open om 20:30uur

Tot leut op www.carnavalzwaag.nl en tot volgend Samenspel, Het Masker.

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Terugkijken, herbeleven en nagenieten geblazen!

Terugkijken, herbeleven en nagenieten geblazen!

Carnaval 2020

4 mei Lees verder
Kees Pronk

Kees Pronk gedecoreerd met lintje!

Koninklijke Onderscheiding voor E. van Gelie

25 apr Lees verder