Background Masky Left Background Masky Right
2 januari 2015

Samenspel: wat gaat het allemaal toch supersnel

Om te beginnen wenst Het Masker iedereen de allerbeste wensen voor 2015! Wat gaat het allemaal toch supersnel. Veel te snel volgens Prins Marcelo, die van het ene genietmoment, zo plons, in het andere zal belanden. Carnaval nadert met rasse schreden en voor je het weet, is het al zover!

Tijdens de Multimediale Maskerquiz was de Witte Valk tot de nok aan toe gevuld met Wagenbouwers, EPC-ers, Ereleden, OC-ers, Zottenbalgangers en Dikke Dolle Dinsdag feestneuzen. Allemaal bij elkaar geklonterd voor een mooi en gezellig avondje. Goed gemutst ging men er lekker voor zitten en gezien de positieve reacties, is dat zeker gelukt. Prins Marcelo heeft er nog steeds een brede glimlach van en de Hofdames stralen nog zo erg na, dat ze iedereen verblinden. Er werden filmpjes afgespeeld waarin vele carnavalsfanaten een hoofdrol speelde. Clips met Prins Marcelo en zijn Hofdames als Toren C, waren hilarisch. Van een heel ander kaliber was hun romantische kerstclip. Tijdens de nieuwe carnavalshit van Kevin Bakker deed de hele zaal al lekker mee, dat beloofd wat voor als het echte carnaval in Zwaag losbarst. Piloot Michael zorgde ervoor dat de parachutesprong boven Zwaag op de juiste manier werd uitgevoerd. Een topper waren ook de nieuwe rage Dubsmashes, wat een lol! En dan hebben we het nog niets eens over de parodie op de Troonrede. Met de nieuwe digitale stemkastjes werd iedereen fanatieker, maar uiteindelijk wist een team van Het Masker de meeste punten te behalen.

Een ander hoogtepunt tijdens de Maskerquiz was de presentatie van de nieuwe website. Met een spectaculair laserspektakel van Kees (Botanius) Bot, werd het officiële startsein gegeven voor de totaal vernieuwde website, www.carnavalzwaag.nl in 3.0! Vanaf nu ook goed te zien op diverse mobiele apparaten, zodat we ook via deze digitale snelweg al het carnavalsleut kunnen verspreiden. Dus ga op ontdekkingstocht en klik wat in het rond; waan je in de wereld die Carnaval Zwaag heet.

In de vorige editie van het Samenspel melde we al dat we nog een vernieuwing in petto hadden. Nou, daar komt ie dan; het vuistdikke Maskermagazine zal dit jaar een kleurrijke verschijning worden. Deze is voor het eerst, geheel in full colour te bewonderen! Het is een lust voor het oog geworden. Wat zullen de zintuigen prikkelen van plezier! Tijdens de rondgang, op zaterdag 10 januari, zal hij u persoonlijk worden overhandigd. Dus zorg dat u dan thuis bent! Uw gulle gaven komen ten goede aan de kindermiddag. Voor geval van niet thuis en “nee-nee sticker” hebben we een oplossing, zie onze site.

Rondgang; zaterdag 10 januari 2015!

Tot leut op www.carnavalzwaag.nl en tot volgend Samenspel, Het Masker

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Ben Gitzels

Ben Gitzels

In herinnering

17 sep Lees verder
Ludieke Pinkster verrassing van Het Masker!

Ludieke Pinkster verrassing van Het Masker!

Morgenmiddag 1e Pinksterdag

30 mei Lees verder