Background Masky Left Background Masky Right

Spot een bus en win vrijkaarten

De Grote optocht is groots en daar moet natuurlijk zo groot mogelijk reclame voor gemaakt worden. We zijn trots op de optocht in Zwaag en willen dat met zoveel mogelijk mensen delen.

Sinds gisteren rijden er, tot en met het carnavalsweekend, in het gebied Waterland (tussen Hoorn en Amsterdam) 5 bussen met een fraai, grootformaat, afbeelding erop. Deze grootscheepse campagne is ons, net als voorgaande jaren, mogelijk gemaakt door Yusen Logistics en OVMedia, Alaaf! voor deze kanjers. Omdat we het zo'n mooi gezicht vinden, hebben we er een ludieke actie aan gehangen;

Spot een bus met de megaposter van carnaval 2017 erop en leg het vast met een kwalitatief redelijke foto. Een Selfie is natuurlijk ook hartstikke leuk, als het maar duidelijk zichtbaar is. Stuur deze vervolgens op naar pr@carnavalzwaag.nl of post deze via facebook aan Carnaval Zwaag. Onder de inzendingen worden twee vrijkaarten voor een carnavalsavond naar keuze verloot. De winnaar wordt via de site en/of Facebook bekendgemaakt.

Succes, we zijn razend benieuwd naar jullie foto’s!

Hieronder enkele voorbeelden

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas

Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas

Er is tijdens de Rabobank Clubkas Campagne veel gestemd op Het Masker!

21 jun Lees verder
Poule indeling en Speelschema zijn bekend

Poule indeling en speelschema zijn bekend

Op vrijdag 31 mei gaat de bal weer rollen!

24 mei Lees verder